Concurs De "SLALOM PARALEL" La SIBIU

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Interesant. Pacat ca aflu asa de tarziu ca parca mi-as fi facut un plan sa ajung pe acolo daca stiam din timp. Oricum vad ca lista nu s-a ingrosat cu nici un participant de ceva vreme si asta nu e bine. Hai ca ma pun eu din nou pe lista, insa nu stiu cu ce masina. O sa fac tot posibilul sa fie un Logan, nu stiu motorizarea dar asta as vrea. Chiar nu e exclus sa vin cu GZB-ul daca se insanatoseste pana atunci. Ideea e ca vin sa ma bat cu voi ;)
    sigpic

Comment

1. virtualmansorin
      2. CataFOF
      3. Dsign cu Loganul Agitat
      4. ovystar(sa-i fie rusine lu' mareom ca nu m-a trecut pe lista participantiilor )
      5. bolo ( cu golanul "under construction" )
      6. bezme sa vada si a mea "circuitul" ))
      7. Canto
      8. GGI daca tot am fost acceptat... am suspensii de drumuri grele
      9. csebalyn
      10. alex_comisaru (cu cometa)
      11.Christian86
      12. Byka_tm
      13. mareom
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

se retrage in schimb sorin (virtualman)...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

HAU

Da di ce?
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Da chiar, de ce se retrage tocmai Sorin? Chiar ne punem baza in el. Speram sa revina la sentimente mai bune...
            sigpic

Comment

din cate am inteles este o problema tehnica!
              Oricum, distractia va fi maxima!!!!!!!
              Last edited by sibianul; 13 November 2009, 00:22.
              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

sorine de ce te retragi , baga zebra in actiune

Comment

Pai la 12 participanti nu stiu cat de multa distractie va fi. Macar sa se umple lista de 20. Chiar nu se mai gasesc prin tara inca 8 membrii doritori?
                  sigpic

Comment

M-as baga si eu, da' n-am RCA-ul la role...
                    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Da macar dimensiunea rotilor de la role corespunde cu cea din talon? Ma dai si pe mine o tura cu rolele pe macadam?
                      sigpic

Comment

• Te-as da, dar baietii astia nu ne lasa... cred ca le e ciuda ca eu am 8 roti si ei doar 4... d-aia nu ma lasa sa concurez...

Oricum, daca ma trage Lara, va fac pe toti...
                        Last edited by ReBe; 13 November 2009, 13:00. Reason: Automerged Doublepost
                        Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Cu parere de rau, ma vad nevoit sa renunt la participarea in concursul de la Sibiu. Masina mea nu poate intra pe un traseu pe care, cu o saptamana inainte, se vor alerga profesionistii.

Colegii mei, cei care pregatesc masinile lui Vallino si Filip (Evo IX respectiv Citroen C2R2) mi-au sugerat sa stau in banca mea. Traseul se va strica mult in acest we.

Avand in vedere varsta caroseriei masinii mele si faptul ca nu am roll cage si intarituri, ma vad nevoit sa renunt. Vin cu mare placere la competitiile pe asfalt.

Le doresc mult succes competitorilor, voi urmari indeaproape evolutiile.
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• hai c-a inceput sarabanda abandonurilor...din 20 o sa ramanem 6-7, parca vad...
                            sibianul, nu era vorba sa se niveleze traseul inainte sa ne dam?
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• si in data propusa de voi ptr 'concurs' o sa se dea numai masinile inscrise pe lista de mai sus?
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• da,adica vreo 11 masini,daca ,corespund toate.poate se mai modifica lista pana la data respectiva
                                Sorine,n-am casca si combinezon dinala cum ii zice...ce puii mei fac?
                                Last edited by alex_comisaru; 13 November 2009, 17:07.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google