Cateva poze cu aspectul masinilor dupa o cursa asemanatoare cu putin noroi.
Concurs De "SLALOM PARALEL" La SIBIU
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Soran, eu cred ca tu ai ales pozele cu cele mai naspa masini!
Si, una peste alta...gandeste-te ca asta e un concurs de amatori!
Iar, din cate vad eu in poze, dupa mizeria de pe parbriz, inclin sa cred ca nu era slalom paralel...ci cu totul altceva(autocros)!Last edited by sibianul; 31 October 2009, 00:19.
Comment
-
va rog de acum inainte sa postati doar cei care veniti ca spectatori sau ca participanti. ca sa fie clar pt toata lumea. macadamul respectiv, daca nu are apa, este unul foarte bun. e pirtis cu pamant, deci nici vorba de namol in conditii normale de vreme. slalom paralel nu inseamna ca se dau 2 masini pe acelasi traseu, sunt doua trasee distincte care se intersecteaza intr-un singur loc, se faca trecere de pe unul pe altul fara ca cele doua amsini sa se atinga. deci nu exista riscul de accident decat daca scapati masina in podetul de incrucisare. in rest, sunt zone destul de mari care permit redresarea masinii in cazul ca o scapati de pe traseu. sper sa nu fie cazuri din acestea. nu stiu daca ati vazut cursa campionilor wrc pe eurosport, traseul e in genul aluia, doar ca e macadam, nu asfalt. oricum se vrea un eveniment in care sa primeze distractia, nu cronometrul. ca-n orice concurs, conteaza in primul rand sa te dai, apoi locul la final... cei care vreti performanta, ok, no problem, de aia vor fi fotocelule legate la cronometru. dar cred ca majoritatea vor veni sa se dea de placere.
ontopic: pe lista de participare...9. csebalyn
oftopic: cei care aveti intrebari cu privire la traseu, puteti intreba in pm pe sibianul despre traseu, organizare, etc. desi nu stiu ce ar mai fi de spus pe partea de organizare. in principiu lipseste lista participantilor, nu ce ne facem daca ploua, daca ninge sau daca vine furtuna de nisip din sahara?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Seba, nu pot sa cred ca tocmai de la tine aud aceste cuvinte care nu as dori sa le aud de la nimeni (ca primeaza distractia si nu cronometrul). Stii si tu prea bine ca distractie e doar pana te urci la volan...de acolo e doar pe timp. Sper sa-ti revizuiesti atitudinea asta tinere )
Dsigne: ce mai faci? am auzit ca dai loganul la o tura si pe mana mea...ca eu de mult timp is curios sa vad cum merge Bafta la Iasi. Sa te intorci cu o cupa pentru CUP!Last edited by mareom; 31 October 2009, 03:45.sigpic
Comment
-
2. CataFOF
3. Dsign cu Loganul Agitat
4. ovystar(sa-i fie rusine lu' mareom ca nu m-a trecut pe lista participantiilor )
5. bolo ( cu golanul "under construction" )
6. bezme sa vada si a mea "circuitul" ))
7. Canto
8. GGI daca tot am fost acceptat... am suspensii de drumuri grele
9. csebalyn
10. alex_comisaru (cu cometa)
11.Christian86
12. Andy AndreiLast edited by KeanuRev; 1 November 2009, 11:26.
Comment
-
Sa fie foarte clar pentru toata lumea!
La aceasta competitie, vor fi :
-un regulament de participare
-un echipaj salvare
-un echipaj pompieri
-masina de asistenta tehnica
-casti de protectie
-in cazul in care va fi zapada, traseul va fi curatat de un autogreder
Important pentru participanti:
-toata lumea care participa, trebuie sa aiba verificarea tehnica a masinii valabile (se vor verifica)
-RCA - valabil (se vor verifica)
-instinctor si trusa medicala in termenul de valabilitate (se vor verifica)
-centuri de siguranta functionale (se vor verifica)
-se va semna regulamentul de participare de catre fiecare participant
Acestea sunt doar cateva spicuiri din ceea ce inseamna desfasurarea acestei competitii!
Cei care nu se incadreaza in aceste cateva minime cerinte, nu vor putea participa la concurs!
Curand,(mai exact marti sau miercuri) vom posta in totalitate "REGULAMENTUL PARTICULAR AL CURSEI DE SLALOM PARALEL" exclusiv pentru membrii Logan Club!
Deasemenea, sa aveti in vedere faptul ca taxa de participare se va incasa in ultima saptamana dinaintea competitiei!
Comment
-
Cristi, acestea sunt conditiile de participare la acest tip ce competitii pentru amatori!
Concursul se va desfasura dupa niste reguli stricte, care se vor respecta!
Cu chestiuni de genul asta, nu e de joaca!
Comment
-
Pentru lamurirea situatiei, stingatorul si trusa medicala, sunt necesare, chiar daca exista masina de pompieri si salvare, deoarece, se considera(in regulamentul acestei curse), ca daca (doamne fereste se intampla ceva), pana la sosirea echipajelor de interventii, arbitrii de traseu care vor supraveghea cursa sa poata interveni si sa aiba o rezerva in afara de instinctoarele care oricum o sa fie prezente pe traseu!
Acestea sunt reguluile, nu exista "tocmeala" la ele, asa ca, va rog din suflet sa lasam comentariile vis a vis de desfasurarea cursei si de regulamentul sub care se desfasoara!
Va multumesc!
1. virtualmansorin
2. CataFOF
3. Dsign cu Loganul Agitat
4. ovystar(sa-i fie rusine lu' mareom ca nu m-a trecut pe lista participantiilor )
5. bolo ( cu golanul "under construction" )
6. bezme sa vada si a mea "circuitul" ))
7. Canto
8. GGI daca tot am fost acceptat... am suspensii de drumuri grele
9. csebalyn
10. alex_comisaru (cu cometa)
11.Christian86
12. Byka_tmLast edited by KeanuRev; 2 November 2009, 17:06.
Comment
-
buna baieti, ce regulament este asta cu verificare tehnica si asigurare?
la un rally se face verificare la fata locului si atunci se decide daca corespunde masina sau nu si ia startul , daca vin cu loganul de cupa nu cred ca are verificatre, asigurarea nu este valabila acolo asa ca nu are rost sa fie necesara
ca sa fie mai profesionist faceti verificarea cu o zi inaintea cursei si facetio cum trebuie ca degeaba am verificare tehnica de un an masina poate sa fie varza fiti mai realisti si nu va jucati dea raliul oricum scuze de critici dar sper sa fie ok. orocum voi veni la concurs si oi participa si va urez bafta tuturor
incearca sa nu mai postezi ca pe mirc/messenger...sh, tz, k...etc...Last edited by Seba; 3 November 2009, 12:45.
Comment
-
Am discutat cu cei de la traseu, si s-a hotarat eliminarea obligativitatii inspectiei tehnice ca si conditie obligatorie pentru participare la acest concurs!
Comment
-
daca nu era defecta , veneam cu ''inventia ''... inca caut piese de schimb .
asa ca o sa vin doar ca spectator ...Attached Filessigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com
Comment
Comment