If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
o alta intrebare, eu am 195/65/15"...in talon fiind logic 185/65/15"...trebuie neaparat sa am 185 la latime?
ca daca da trebuie sa-mi iau rotile de tabla de la bucuresti cu cauciucurile stock
bezme, newsflash...acum functionesc, amundoua pe fata
nu stiu cum dar functionesc, asta e
pe 11 cred ca mai trag o fuga la bucuresti cu munca si-mi iau rotile, nu-i bai
Aici aveti fisa de inscriere in concurs pe care v-as ruga frumos s-o complectati si s-o trimiteti la adresa de e-mail care este la sfarsitul regulamentului ( sorin2marina@yahoo.com), si care va fi semnata de fiecare dintre voi(participantii) in data de 29.11.2009 ora 09.50!
e-mailul cu fisa complectata, va rog sa-l trimiteti normal,nu prin outlook!
Numerele de concurs vor fi cele care sunt in momentul de fata pe lista de inscriere, numere care vor fi inscrise si in fisa concursului!
Va reamintesc faptul ca sunt doar 20 de locuri pentru participanti!
Primii inscrisi, primii participanti!
Nu uitati de asemenea va rog foarte mult sa aveti fiecare dintre voi pentru a fi prezentat buletinul/cartea de identitate ,certificatul de imnatriculare/dovada si permisul de conducere(dovada), toate in termenul de valabilitate!
mai, pana la urma o sa fie probleme cu rotile astea care musai sa fie cele din talon. ca multi, daca nu cumva majoritatea dintre noi, nu au rotile stock. pana la urma ar trebui doar sa impunem restrictii de tipul anvelopei, daca omul are roti de 22, ca autobuzul, care-i problema?
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
"5.1Sunt admisi persoanele fizice care detin un permis de conducere categoria B cu o vechime de minim 1 an si care este valabil la data desfasurarii concursului
5.2 Nu se admit exceptii"
Eu fac anul de permis pe 5 decembrie, deci clar nu am ce cauta, multa bafta tuturor, bine ca s-a postat regulamentul ca sa stiu o treaba.
deci azi am fost eu si am luat traseul la picior.
prima bucla, adica prima jumatate de traseu pentru cei ce iau startul pe partea dreapta e putin mai dura da nu tare.
Cei ce iau startul din partea stanga dau de bucla in a doua parte a traseului.
deci in concluzie partea de traseu cu podul este un pic mai dura dar nu exagerat.
partea cealalta a traseului este bijuterie.
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
si daca nu e imatriculata in rominia este vreo problema?????
normal nu ar trebui sa fiede exemplu am honda crx cu motor de 1,6 16v ma incadrez in clasa de logane de 1,6 16v nu?
si e imatriculata in belgia are ceva ?
daca are sa imi spui ca mai bina inchiriez un logan de 1,6 16v si vin la clasaspunemi te rog
sa vezi cand o sa inceapa andy (bika_tm) ca fara gume de macadam e sinucidere sa intri la tunel...chestia e ca nu au toti gume de macadam, ca doar vin cu masinile de strada, dar in principiu bika are dreptate. sa zicem ca se accepta orice fel de dimensiune de gume si de tip, cu exceptia cuielor? oricum nu vad rostul de cuie pe macadam...eventual pe gheata.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
off-topic : pentru cei care vor sa vada exact ce este cu traseu aveti ocazia : ''Cei mai buni piloti din Campionatul National de Raliuri vor lua startul sambata 14 noiembrie, de la ora 10:30, la Sibiu Rally Show 2009. La startul editiei din acest an, care se va desfasura pe pista de rally cross de la Sibiu, vor fi, cel putin, sapte campioni.''
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment