@cata_fof: bolovanii se puteau ocoli fara probleme. a intrat sorin cu vss-ul, sibianul, mareom, n-au atins pe jos.
Concurs De "SLALOM PARALEL" La SIBIU
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
din tribune chiar mi sa parut ok traseul.
chiar cred ca nu se putea organiza un concurs de acest gen mai frumos si pe o pista mai faina.
daca e sa gasim defecte...gasim in orice.
Data viitoare ma dau si eu.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Felicitari sibieni ptr.evenimentul de ieri.a fost super frumos si,normal,vremea a tinut cu voi.am vazut multa lume detasata de prob.de zi cu zi,cu zambetul pe buze si asta spune mult.
Am revazut sibiul dupa.....30 de ani.frumos.O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
traseu a fost super oke...
dar cata,uh te asteptai doar la pamant fin pe macadm sau la ce?nu cred ca se plange careva de traseu...si VSS-ul a fost chiar lasat jos ft tare...dar nu cred ca se plange...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
domnu bucura-te ca nu ai intrat sub pod....multe nu mai aveai;))oricum, a fost o zi de milioane ieri...
sibianu....cand ne anunti urmatoru eveniment?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
felicitari tuturor organizatorilor si participantilor, spectatori la fel
a fost o zi de milioane, era sa raman in prima cursa fara bara fata, dar bine ca imi cunosc franele
traseul mi-a placut la nebunie, n-am nici o zgarietura, pietre numai cateva au lovit pe dedesubt, dar n-ai ce-i face, in rest pietre mai mici in oalele aripilor, dar impactul a fost amortizat de noroiul lipit de table
azi am bagat-o pe rampa si am si spalat-o, n-are nimic, noroiul a fost de in jur de 50 kg, a cazut strat dupa strat
sper sa putem organiza asa ceva pe viitor, pe un weekend intreg, in ambele zile sa concuram, si poate sa facem ca in prima zi sa fie cei "nervosi" si in a doua asa de distractie
la sibiu o data pe an slalom si in alta parte la fel ceva de indemanare, sa ramana stabilit si batut in cuie data acestor evenimente si atunci sa vezi distractie la nivel national
inca o data felicitari tuturor si rusinica celor care vorba lui seba s-au tras pe c#@ si n-au mai venit, nu din motive intemeiate, ci doar de frica si etc
PS domnu valeriu, aveti respectele mele cele mai sincere
PS2 astept filmarile cu faza cand eram sa raman fara baraLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
super fain la prima mea participare la astfel de eveniment, cei cu garda stoc au avut de castigat, eu am avut h&r si masina mea lasata cu 7 cm fata de original a simtit ultimile ture pamantul cel putin in semifinala am nivelat putin sub pod si la a doua saritoare, dar fara urme, in final le urez la multi ani la toti andreii si sa ne mai intalnim la evenimente organizate de logan club in numar cat mai mare.
astept pozele de la voi.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Bai, ce tot o dati ca ne-am tras pe... Eu nu ma dau pe asa ceva cu masina cu care circul zi de zi, asta e. Nu-mi da nici unul din voi bani de reparatii. Daca voi ati considerat ca este ok, bravo, v-ati distrat. Imi pare ra ca n-am avut finante, ca veneam cu masina inchiriata. Aveam un set de roti special pregatite.
Felicitari organizatorilor.
Comment
-
@cj58ard: man, tu chiar ai mers foarte bine. felicitari! mi-a placut cum mergi. nu stiu in masina ce faci, dar de-afara se vede ca o "asezi" bine pe trasa.
@dizain: pai vezi mah? puteai sa inchiriezi o trotineta si sa-i dai temelie. las' ca toti ne platim masinile, nu numa' tu...acu' sa nu zici ca te-ai suparat ca ne-am luat unii de viata ta, bag picioru daca esti cu toate...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@seba, noroc ca va stiu scranttiti, n-am de ce sa ma supar. Ma supar ca nu am putut veni. Vedeam si eu in felul acesta care-mi sunt limitele...
Comment
Comment