Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da,desigur
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• sari cu contu', sa curga banii, fara numar, fara numar...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• roger.multam de lamuriri.mai bine sa fie explicat sa nu fie neintelegeriasteptam contul sa dam cu bani dupa sorin
        http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• inveliti cate-o piatra in bancnote, sa simta cum curg banii...zic eu...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• In cazul asta, nu va uita banii aia ...never!
            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• ce grupe vor fi in prima zi,si ce grupe vor fi in a2a zi?...sa stiu in care zi sa vin...
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Pana acum ati vorbit de bani, contu...ar trebui sa fie public.
                Eu oricum NU am bani, dar vreau sa particip, am PROMIS, si daca particip promit sa fac macar impresie.

Comment

• Numa daca te dai cu bicicleta.

Comment

• deci aradenii au decis ca poti conta pe ajutorul nostru sorin. astept sa vii cu propuneri, iar pentru tavi vom face cheta daca e cazul... doar sa il vedem cum se da pe post de sofer, ca pe post de copilot nu i-a picat prea bine ... ce sa zic, pe filmare se aud doar franturi si o injuratura
                    paremi-se urmatoarea oprire a fost un sant ... dar nah ... amintiri din copilarie
                    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• si traseul celor doua manse.
                      Attached Files
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• si cea dea treia mansa????
                        sigpic

Comment

• inca nu stiu
                          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Nu prea se mai poate face altcumva cu doua masini pe circuit.

Comment

• contul este :
                              balan sorin
                              banca transilvania
                              ro 60 btrl 0360 1201 u087 53xx
                              confirmarile la inscrieri (adica plata) se termina in data de 24.02.2010

Comment

• si o sa ii rog pe cei care platesc sa ne spuna ca sa putem in cel mai scurt timp sa finalizam listele si grupele.
                                Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                                Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google