If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pai de asta se face grupa de fete ,nu?ca sa se bata intre ele sa nu ne rupa pe noi
oricum avem scuza..daca ne-o luam prea urat zicem ca ne-am dat doar de placere si nu am vrut sa rupem masinile
da, sau ca sunteti cu obraz fin si nu ati vrut sa le suparati, sau ca ... dar adevarul il stim toti
pacat ca nu va fi vara ...
LE: mareom: eu as prefera sa stau in spatele lor, nu in fata ... intelegi ? ... daca afla nevasta-mea ai incurcat-o
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Grupele or sa fie facute dupa numarul de cai sau dupa raportul cal/kg ?
Din privinta mea este foarte important.
P.S. Toti suflati sub fustele fetelor, hai sa fim seriosi....cu aceeasi masina o fata o sa scoata un timp de 3,4 secunde mai slab pe 1100 de metri.
Ce cautati sa le imbujorati atata?
Aaaa gata stiu )
P.P.S. Stiam dinainte, m-am facut ca nu stiu ;)
Last edited by Lanceru'; 10 December 2009, 18:56.
Reason: sange
Pai ideea e ca orice timp o sa scoata fetele, o sa aiba grupa lor, deci o sa se bata intre ele. Sa vezi acolo rivalitate! Poate se lasa dupa concurs cu paruiala, sau poate chiar mai bine, in loc de bataie in costume de baie in ciocolata, fiind o atmosfera racing, o sa inlocuim ciocolata cu macadam (noroi)
Ma bazez pe 4 roti (15"), motor 2,4 litri aspirat la care se adauga 460 kg (sasiu/toate aferente acestuia si cateva elemente de siguranta ) + eu 75 kg, rezervor 4 litri, ambreiaj racing + cutie viteze secventiala.
Motorul e de pe un mitsubishi din 2006, avea in talon 150 de cai. Poate montez si turbo de 3 litri pana in martie ;) Vom vedea, mai este pana atunci.
in functie de timppi de intrare ,ture,iesire pentru fiecare participant vor fie permise intre 40 sau 50 de masini
simbata merg la arad sa cronometrez
probabil(95 %) o sa fie 3 probe a cite 3 ture pentru fiecare participant : o sa fie o tura intr-un sens,a doua invers si a treia modificat traseul
timpi vor fi adunati si se va face clasamentul pe grupe de putere (inca nu stiu daca 5 sau 4),open si unul feminin
se va pleca ca si la iveco 2 participanti pe tura la 30 de secunde unul de celalalt
concursul efectiv va dura cel putin 6-7 ore sau poate mai mult
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment