Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut

am si eu 2 intrebari...in legatura cu reclama pe masina parca am citit undeva ca ai doar un spatiu pt aceasta(daca da unde pe masina se poate pune reclama si cam la ce dimensiune) si in legatura cu formularul de inscriere, am platit taxa, ma gasesc pe lista si as vrea sa stiu de formularul acela?
    Hit it Hard, but just have FUN!!

Comment

• nu prea cred ca ii doar un spatiu.. ii masina mea.. si daca vreau pun pe tot locul stickere cu reclame, iar pe langa asta adi zaharia are toata masina colatata cu pro fm.. din cap pana in picioare.
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

• care vreti sa va softati masinile inainte de cursa...va astept
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ii vorba de reclamele care le voi pune eu pe masini,in rest cite vreti
          am luat un regulement cadru de la la acr si fras
          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• care e ultima zi in care se pot vira banii?

Comment

• a cam trecut ... ia legatura cu sorin .
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Sorin ce se va intampla daca prognozele meteo se adeveresc si in ziua inceperii competitiei va fi lapovita si ninsoare ? Se va mai tine sau se amana pana ce conditiile vor fi mai propice?
                sigpicImbracat volane in piele http://www.youtube.com/watch?v=99W1jXEEJOU

Comment

• de la cluj mai vin 3-4 si gata inscrierile
                  Last edited by bubu_vasile; 1 March 2010, 09:29.
                  toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Originally posted by ALY_N View Post
                    Sorin ce se va intampla daca prognozele meteo se adeveresc si in ziua inceperii competitiei va fi lapovita si ninsoare ? Se va mai tine sau se amana pana ce conditiile vor fi mai propice?
                    inseamna ca o mushca aia cu slickuri )

Comment

• Lista actualizata:

1.Virtualmansorin
                      2.Csebalyn
                      3.Silviu_MM
                      4.Dany59DDD
                      5.Dsign
                      6.cristi streulea
                      7.grui alecsandru
                      8.nagy valentin
                      9.nagy andrada
                      10.vucea sandra
                      11.ficard ioan(mimi bordura)
                      12.ficard ioan(mimi bordura)
                      13.Petreus Daniel
                      14.Moga Mircea
                      15.Teudan Daniel
                      16. Negrean Alin
                      17. alex blue ford k
                      18. bumbulici andrei
                      19. scurtu alin
                      20. tirla sergiu
                      21. lupulescu ciprian golf 2 1.8 16 v 136 cp
                      22. matei alexandru renault 21 115 cp
                      23. sonyscorpion - George Alexandru(Bucuresti)-skoda octavia 2.0 tdi,Grupa 3 106-150cp
                      24. Postovaru berger andi audi 80 136 cp
                      25. Moisa vlad toyota corola 75 cp
                      26. Tirla sergiu honda
                      27. Raducioiu Costel renault clio rs
                      28. Radu lupas renaul clio rs
                      29. Maier mircea logan cupa 95 cp
                      30. Bunescu Vlad honda
                      31. Bartha George logan 1.6 16 v
                      32. Staici Florin Subaru
                      33. Perescu Cristian - 318is 140cp
                      34. BNZ – Resiga Emanuel (tm) – Renault 5 1.7 turbo 147cp
                      35. Katona Arthur (tm) – BMW 316i 102cp
                      36. krepelka - Dacia Logan 1.6 de cupa 99 cp
                      37. bunila - ford fiesta 103 cp
                      38. Nemeth Peter (tm) – Renault 5 1.4 turbo 115cp
                      39. Dya – Jurca Dorina (tm) – Audi A3 1.8 125cp
                      40. evo – Boncalo Sergiu (tm) – Honda del sol 1.6 160cp
                      41. Jef (tm) - M Evo, 280CP
                      42. Alin Lapadusa (tm) - R25T 23xCP
                      43. Marina Sorin logan 1.4 75 cp
                      44. Valentin_N (b) – Dacia Logan 1.6 16v 105cp
                      45. Rusu Raul bmw 115 cp
                      46. Grui Alecsandru pt feminin (nu stiu numele)
                      47. Ionescu Cristian ford Taunus
                      48. Bogdan Alexandru cluj Opel tigrA 90 CP
                      49. Suta Darius golf 3 174 cp
                      50. Buncila Viorel vw scirocco 115 cp
                      51. Senfir Zoran vw golf 115 cp
                      52. Stanean Bogdan
                      53. Stanean Razvan
                      54. Almasa Ovidiu
                      55. Stanoev Bogdan dacia logan 95 cp
                      56. Stanoev Viorica c2 vts
                      57. Andrei Andy
                      58. Istoc Catalin
                      59. octavian uturas

Sorin, ar fi timpul vezi fiecare cu ce masina vine si sa imparti masinile pe grupe. Sper ca pana pe vineri sa avem o situatie clara si definitiva cu participantii, grupele, toate cele 3 manse si poate (desi sunt probabil optimist) ordinea de intrare pe circuit.
                      Last edited by bubu_vasile; 1 March 2010, 09:31. Reason: Automerged Doublepost
                      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                      Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• bine tavi, bine maahhhhh!!!!
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• vis a vis de vreme eu zic ca decizia finala ar trebui sa o luam in data de 8-9 martie. dupa cum poate unii au observat ieri era trecuta o prognoza meteo pentru data de 13 martie, iar azi s-a schimbat schimbarea, ieri arata lapovita si ninsoare, azi arata senin (cu posibilitate de "dusuri") si temperatura in crestere cu vreo 2 grade. Deci e cam prematur sa iei o decizie acum. Pe de alta parte cred ca e destul de nasol sa schimbi data daca ma gandesc la cei care trebuie sa vina din alta parte si care cel mai probabil si-au planificat deja "excursia", liberul de la servici, sau alte activitati.
                          Oricum decizia ii apartine in exclusivitate lui sorin.

Si intradevar seba, FORTA Tavi ... eh amu ai "cadrul" necesar sa ne demonstrezi si sa ne arati ce monstru ai sub capota
                          PS seba, sa nu razi de tavi ca vii tu la arad ... si discutam noi ...
                          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• @virtualmansorin
                            Am vorbit cu Adi(Zaharia) si e in drum spre banca sa depuna banii pentru amandoi.
                            Eu voi participa cu un 1.616V-stock(CJ07BLC).
                            Abia astept sa ne vedem si chiar sa ne revedem(Mareom probabil mai stie ;) ).
                            Cezar
                            :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Bineinteles ca mai stie ;) Va asteptam. De la Cluj Street Team nu veniti mai multi? Eu vorbisem sapt trecuta si cu Raducu la tel si mi-a spus ca vine si el si KeanuRev parca.
                              sigpic

Comment

• Inca nu am apucat sa ne intalnim "oficial" sa discutam despre "delegatia" asta. Cel mai probabil ne vom intalni duminica si vom discuta mai multe.
                                Sper ca vremea sa tina cu noi si sa avem drumul fara... creta!

PS: E nu sunt, inca, membru CST dar ne stim de la Iulius Mall, asta vara (Prestige-PH2-visiniu)! ;)
                                PS2: Eu vreau si cazare, 1 camera dubla. Mersi.

LE
                                Pentru cei care vor sa ne insoteasca doar pentru "privit" cum se face cu cazarea? Isi cauta singuri sau va anuntam noi?
                                Last edited by Cobra7; 1 March 2010, 12:46. Reason: Completare
                                :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google