Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pentru cazare ar trebui sa ne spuneti pana cel tarziu vineri (5 martie) cine vrea cazare, pentru cate persoane, si de cand pana cand.
    In principiu eu vreau sa va cazez pe toti la un loc sa fie bine pentru toata lumea, dar pentru asta trebuie sa stiu din timp.
    Daca vreti mai multe detalii despre cazare si/sau zona sunati-ma la 0741020406
    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• OK. Eu unul, in principiu, vreau o camera dubla, deocamdata, doar pentru sambata seara. Din cate am inteles concursul incepe la 9AM sambata, nu?
      O sa vb si cu ceilalti dar cred ca o sa vrem toti in acelasi loc, daca e posibil.
      Tinem legatura...
      :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• da, concursul incepe de la orele 9, dar intalnirea este de la ora 8 pentru recunoastere, etc ...

Deci incep si lista de "camere":
        1. sorin - 1 camera / 2 nopti (vineri/duminica)
        2. cobra7 - 1 camera / 1 noapte (sambata/duminica)
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Aveti cumva si niste coordonate GPS sau macar adresa de la "locul intalnirii"?
          Cel mai probabil vom pleca de dimineata buna si n-ar fi prea mult timp de pierdut pe drum...

Comment

• 46°10'26.30"n
            21°22'23.05"e

Comment

• Multam

Comment

• cobra treceti pe la oradea si ma pescuiti si pe mine?
                http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• va puteti uita si pe goagle earth pentru mai multe informatii sau daca vreti sa vedeti cam cum arata zona.

eu sper ca daca timpul tine cu noi si toti vom fi in regula sa intindem putin distractia si dupa ce se termina evenimentul

Comment

• @Silviu
                    Din partea mea nu e nicio problema. Am 3 locuri libere asa ca...
                    @bubu
                    Dupa mine sa se intinda pana Duminica la pranz (si daca vremea nu tine cu noi)! Eu si cu Adi sigur ramanem pana duminica. Nu stiu inca ce va face Raducu.
                    Oare nu era OK sa fie si Duminica zi de competitie? Ma gandesc ca e un pic cam fortata sambata cu atatea masini si daca mai e si vremea aiurea... Intreb doar!

Comment

• speram si ne rugam cu totii ca va fi o zi frumoasa si cat mai mult soare...pt ca atunci si distractia e mult mai mare
                      Hit it Hard, but just have FUN!!

Comment

• ba da ... era frumos pe 2 zile, dar sunt si multe "impotriva". In primul rand costurile si pentru organizatori si pentru participanti. ma gandesc ca poate din cauza ca am vrut sa ne intindem pe doua zile au renuntat unii. oricum ... e prima oara si eu cred ca organizatorii isi asuma acest lucru. In plus de asta, lipsa sponsorilor e ceva ce nu iti pica prea bine
                        Raspunsul cel mai des intalnit: "e criza ... nu e momentul, nu putem ... etc". Toti stim asta dar speram ca la anul ... criza sa fie ceva de trista amintire, participarea sa fie gratis, sa stam si sa chefuim 1 zi inainte si 2 dupa, si nu in ultimul rand vremea sa fie mai normala decat e acuma

Comment

• Si asta e o idee foarte buna!
                          Eu deja m-am acrit de "criza" si de toate discutiile pe seama ei. Cand ii intreb pe cei care se dau foarte "afectati" de criza "Cum s-a manifestat criza in cazul lor"? se face o liniste plana... X( Habar n-au ce-i aia!!
                          Eu sper totusi sa ne intindem si-a doua zi, macar, cu distractia... de data asta!

Comment

• "sucul" il dam noi cei din Arad ... cu cheful de distractie veniti voi

Comment

• Multumim! Sa stii ca nu suntem foarte pretentiosi la suc... noi bem si suc de hamei si suc de compot de prune fermentat!
                              Dar numai dupa ce am parcat si am luat fata de la cas !

Comment

• @cobra vin si eu cu masina,dar sa nu merg singurel pe drum, sa fim macar organizati sa speriem traficuluita-te-n lista de inscrisi ca-s printre primii acolo
                                http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google