Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cobra: cheful e numai dupa ce castigati, luati cupele si le urcati in camera sub lacat ...
    hamei din pacate nu prea avem prin zona, dar prune cresc destule
    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Mah....numai la beute va sta capul...
      La ora stabilita, vom fi acolo!!!!
      Sa ne distram......ca eu unul nu o sa omor masina!
      Un suc, o maslina, o poveste!!!
      Hai...ne vedem cu bine!
      Last edited by bubu_vasile; 1 March 2010, 22:07. Reason: Automerged Doublepost
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• @Silviu
        OK si-asa dar va trebui sa te trezesti destul de devreme, inainte sa se duca roua de pe... prune!

@bubu
        Nu am inteles exact la ce te referi cand ai zis "sa le urcati in camera sub lacat". Te refereai la cupe sau la... prune?
        E posibil sa nu ramanem peste noapte totusi(daca se termina totul sambata), chiar daca ti-am zis de camera aia... dar pana ne intalnim si noi sa discutam aspectul asta(duminica cel tarziu) las-o cu "?" te rog.
        Din ce am aflat pana acum vom fi asa: eu, Adi, Raducu si Razvan(dar el se mai gandeste).
        :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• nu se termina sambata se streing totusi 80
          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Oooo... pai atunci se schimba datele problemei!
            bubu prunele-s... majore? In grade zic! :P

Comment

• e totusi pe 2 zile
              suntem deja 71 mai avem 9 pina la 80
              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• oh doamne ... incepe sa ma ia cu ameteli ... si nu e de la prune. cum ziceai sorin ? ca la 60 se inchide lista ?
                ia pune-te mataluta atunci si "reconfigureaza" programul pe care l-ai afisat anterior sa stie tot omul ce si cum. ma refer la manse si la restul.

deci ... liber la cazare, cu "problemele" de rigoare )

PS drac le stie de prune, tot ce stiu e ca s-or copt, rascopt, fermentat, fiert, intors a doua oara la fiert si la sfarsit o ramas ceva suc ... de plosnite
                Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Deci se schimba schimbarea au ba?

Dupa ce mi-ai descris la PS m-ai facut sa-mi fie mila de saracele... prune! De ce-or fi trebuit sa sufere atata ca sa ajunga asa... ceva?
                  Cred ca o sa trec pe...

Comment

• e 100% pe doua zile.

Comment

• Vestea asta ma bucura!
                      Nu de alta dar e prima oara cand va vizitez orasul.

Comment

• pai atunci o sa avem grija sa schimbam lucrul asta. va asteptam si nu uitati sa va hotarati cei care vreti cazare si sa imi spuneti cat mai repede.

Comment

• Care? Cu bucuria?! De ce?

Comment

• a doua man ... aia cu vizitatul ...

garantez ca o sa ne vizitezi si la vara cand o sa iti expunem toata problema, dar mai vorbim cand vii.

Comment

• M-am linistit acum!
                              La vara nu cred ca voi putea ajunge pentru ca voi fi "in garda" pentru... barza!
                              Dar daca invitatia ramane valabila si pe alta data, cu mare placere!

Comment

• si eu cred ca voi ajunge ... cobra cred ca mergem deodata
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google