OK. Te-asteptam la CJ dar cred ca vom pleca dis de dimineata ca sa putem ajunge la ora programata de incepere(8AM).
Cupa VSS I, 13-14 martie 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
De ce blana mea faceti pe 2 zile...si baietii cu logane cand concureaza? in prima zi sau a 2 a... bugetul nu imi permite sa vin pe 2 zile desi as vrea... bubule cat ii o cazare?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
man ... am mai spus ... in mod normal 85 RON ... in functie de cati sunt putem sa scadem pana la 60, dar avand in vedere totusi cat de putini sunt nu cred ca o sa reusesc sa scad prea mult din pret.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Na bine atunci ramane.. pe o zi... va trebuie filtre? de polen?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
auziti ... care veniti singuri puteti sa luati o camera la comun ... atentie deci la asta. sunt si camere cu 2 paturi deci se poate sa luati 2 o camera daca e cazul.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
deci daca va "cuplati" la camere sfatul meu e sa o luati mai incet cu sucul de prune, nu de alta dar sa puteti sa mai stati pe scaun duminica la cursa ...Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Mansa 1 si mansa 2 vor fi sambata,iar a3-a va fi duminica.Se aduna timpii pe cele trei manse dupa care se va face clasamentul.Keanule daca te dai numai primele doua manse nu cred ca vei putea fi punctat fara timpul de le a 3-a mansa.Eventual numai daca va face Sorin ceva modificari,dar nu prea cred.85 lei e camera de doua paturi,dar daca te bagi cu vreunul din concurenti o sa platesti doar 42.5 lei.
Comment
-
Pai nu e valabil tariful de pe site? (http://www.cazarearad.ro/index.php?c...tate&id=%20103)
bubu am auzit o stire la Kissfm... cica neshte cercetatori britanici(ca numa' astia fac studii de-astea ) au cercetat ei si au descoperit ca cica sucul de prune poate creste gradul de concentrare la volan! Acum nu stiu daca la drum sau la... cupele "pasagerului" ca n-au zis!:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
nu va luati intotdeauna dupa ce scrie pe site-uri ... eu am fost de 2 ori la hotel. odata singur si am discutat cu patronul si o data cu sorin, dar atunci nu era patronul. oricum o sa vedeti tariful la receptie, dar sper ca nu aveti dubii asupra corectitudinii noastre.
problema se pune astfel: ne-a dat 3 praguri de preturi in functie de numarul camerelor ocupate- 85 RON sub 5 camere; 70-80 RON intre 5 camere si 15 camere; 65 RON peste 15 camere. S-a discutat ce-i drept despre camere (care au 2 paturi) nu s-a discutat de pretul la single.
Am fost la aproximativ 15 locatii de cazare situate in 2 cartiere cel mai convenabil amplasate. Nu am vrut sa caut cazare in capatul celalalt de oras ca in dimineata concursului sa plecati cu o ora mai repede sa ajungeti la circuit. Dintre cele pe care le-am vizitat si discutat cu patronii au fost 3 care mi-au dat cam aceleasi preturi. Dar unul nu avea decat 5 camere cu baie proprie iar restul aveau cate o baie la 3 camere, iar din cele doua ramase George mi s-a parut atat mai "aranjat" (sa nu uitam ca are doar 2 ani de cand e construit) cat si mai bine pozitionat (ca sa ajungi la circuit nu intrii in oras si drumul e foarte bun pana acolo).
Era un hotel (motel) chiar in fata circuitului dar patroana mi-a spus foarte clar: pretul e de 120 RON si putem sa luam si toate camerele ca tot atata e pretul. cam asta e ...
PS m-am mai uitat la un aspect: parcarea. Sunt multe moteluri, hoteluri, pensiuni care stau foarte prost la capitolul asta. La cele mai multe dintre ele nu incap in parcare mai mult de 5-7 masini, restul pe strada. La George este o parcare inchisa (garduri inalte de beton) unde poti baga zic eu cel putin 40 de masini.
LE: eu cred ca cercetatorii aia nu au testat ce trebuiaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Doamne fereste, nu ca sa va contest corectitudinea am intrebat ci din prisma unor experiente proprii(nefericite) in care am discutat una inainte si m-am trezit cu alta dupa.
PS: Halal cercetatori! eu zic sa le facem un contra-experiment!:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
de ce crezi ca vreau sa stiu pana in weekend cate camere ocupam ? ca sa stim toti la cat mergem cu tariful.
am patit si eu dinalea ... stai sa vezi cati dintre patroni mi-au cerut sa platesc camerele inainte cu 2 saptamani ... adica daca zic ca vrem 10 camere punem banii jos cu 2 saptamani inainte, iar daca nu se ocupa ... teapa (pentru noi) ! Asa se procedeaza vad in romania. Eu am patit de am platit in avans o camera in tara si cand am ajuns acolo mi-a zis ca au crescut intre timp preturile cu 20% si daca vreau bine, daca nu ... sa-mi iau adio de la bani !!! Dar hai ca o dam in OFF-TOPIC si luam bataie.
Haideti cei care vreti cazare ... vorbiti, ganditi-va si luati o hotarare pana in weekend.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Daca e vorba sa se tina pe 2 zile, stau pe ganduri daca o sa particip!
Dar, sambata, cu siguranta sunt acolo!!
Comment
Comment