Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si eu de abia astept weekendul dar intr-un fel imi si plang de mila ... no problem ca imi tine cocoasa la critici si nemultumiri ... da sa nu fiti rai tare

oricum umbland dupa tot felul de probleme cu aceasta cursa mi-a venit inca o idee despre ce se poate face si in mod sigur am avea si mai mult sprijin. o sa vedem daca e realizabila treaba
    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Si eu mam hotarat nu mai vin... adica na bugetul nu imi permite sa ma cazez.. si pe 1 singura zi nu are rost sa vin, sa ma anunti daca sa iti trimit ceva din ce ti-am scris pe PM
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

• Cum e vremea la Arad? La Bucuresti e viscol si s-a a inceput sa se puna zapada. Sper ca pana vineri sa-si revina vremea, altfel o sa am probleme la drum (n-am decat gume de vara )
        sigpic
        ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• aici a fost azi frig, dar in mare parte soare+nori ... fara precipitatii.
          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• S-ar putea sa nu avem parte de vreme "prietenoasa" in weekend asa ca celor de departe le recomand 2 variante: in cazul in care bugetul permite inca o noapte de cazare sa vina de vineri seara si sa stea linistiti iar in cazul in care nu se poate sa plece "cu noaptea-n cap" ca sa fie siguri ca vor ajunge la timp la circuit (adica ora 8:00) fara sa-si asume riscuri inutile pe drum.
            sigpic

Comment

• Mareom si fara somn,mersi de sfat,la ora asta e binevenit
              Si eu stau si ma gandesc cum sa fac,nu mai am somn...ma gandesc sa vin de pe'acum
              Pai noi tre sa plecam de la 4, deci in pauza dintre manse tre bagat program de somn in loc de toilet.
              Nu stiu cum om face,ar fi interesant de venit de vineri seara , da is prea multi bani de dat deja.Problema e ca la fiecare concurs la care am participat s-a dat startul mai tarziu decat era programat si stateam o ora degeaba pe acolo,de aia intrebam de ora de start,dar daca tre sa fim la sedinta tehnica...
              Si mai e si problema cu vremea,intradevar.
              Eu deocamdata am nevoie de cazare pe sambata,o camera.
              In rest ...mai vedem.

Comment

• Adi: ai fost bifat pentru cazare. De la cluj am rezervari pentru 2 camere duble de sambata pana duminica plus pentru colegul cu Tigra din cluj am una tripla de vineri pana duminica. Mai ramane din cluj Raducu de care inca nu stiu nimic.

Comment

• pentru orice eventualitate ..sambata imi aduc si skiurile ..daca tot n-am fost la munte si conditiile permit

Comment

• de la cluj care veniti ?
                    treceti prin alba iulia ? in jurul orei 5 ? sa ne intalnim acolo
                    voi cei din cluj cel mai bun drum si scurt il aveti CLUJ-TURDA-AIUD-ALBA IULIA ( acol sa va intalniti cu mine) ca si eu pe acolo vin
                    cei care veniti din sibiu ne putem intalni in Sebes cu voi, astept un raspuns din partea voastra
                    Its just a car ...

Comment

• Radule de la Cluj am ramas doar 3: eu, Adi si Raducu. Nu stiu daca venim pe traseul ala pentru ca simularea GPS zice ca cel mai rapid traseu e via Oradea (265.47 km 02:40 h) dar sa vad ce zic si baietii (in cazul in care reusesc si ei sa se hotarasca odata!!).
                      :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• da e bun si traseul ala

ma gandeam ca veniti pe partea cealalta , eu am cu 100 de km mai mult de facut ca voi .. dus-intors 200
                        Its just a car ...

Comment

• aveti grija ca pe drumul Arad - Oradea se lucreaza inca. Nu stiu in ce faza sunt lucrarile, dar o sa ma interesez.

Comment

• @radu
                            Traseul ala nu e batut in cuie... inca!
                            O sa te anunt dupa ce apuc sa vorbesc si eu cu (ne)hotaratii de colegi ai mei!

@bubu
                            Ar fi foarte util daca ai putea sa ne dai informatia asta!

Comment

• Eu va recomand sa NU veniti pe Oradea. Cel putin de la Salonta spre Arad e jalnic drumul. Eu joia trecuta mi-am facut praf o janta si un cauciuc pe traseul amintit. Sunt niste gropi de iti lasi jumatate de masina in ele, ocolesti una si dai in trei. Recomand varianta Alba-Iulia - Deva fiindca e mult mai bun drumul chiar daca sunt mai multi kilometri.
                              sigpic

Comment

• OK. Multumim frumos de info. Mare domn!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google