Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mah..nu e vorba financiara!
    E vorba de familie si de fetita!
    Ca de dormit am unde, de mancat am unde, de........ am cu cine
    Problema este de timp!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Sibianule, ar fi frumos din partea ta sa ramai si duminica, dar daca nu se poate e de inteles, nu-i stres. Oricum sambata dupa cursa vreau sa port o discutie cu tine daca se poate.
      sigpic

Comment

• @Silviu
        Ce intrebare-i asta?
        Locu' 1 - 1 Cupa
        Locu' 2 - 2 Cupe
        Locu' 3 - 3.. Presuri

@mareom
        Mare domn! Dar cum ar suna 16V-stock-105CP vs. Glof-"umflat"-150CP?

Sibiene... timp sa ce?! Iti aduc eu un ceas!
        :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• @cobra7: eu ma refeream la cei din grupa de pana la 75cp, ca se plang ca sunt prea putini. Daca urca o grupa mai sus intra cu loganele noastre si cu 1.6 8v, deci nu e chiar o diferenta enorma.
          sigpic

Comment

• mareom: "intra cu loganele noastre si cu 1.6 8v, deci nu e chiar o diferenta enorma" - stii reclama aia cu "buna asta ... buna"... cam asa ceva

silviu: locurile 1,2,3, ultimul loc - cupe de aur, diplome, strangeri de mana, felicitari, o poza, iar pentru o anumita grupa ... asta va spun eu live ca altfel mi-o capat in freza acasa ... amu sa nu jefuiti si voi circuitul ca si aia de la nemti.
            Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
            Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Mah da' nicio grupa nu primeste apa... medicinala?! Macar de sters parbrizu' pe frigu' asta!
              Acu' serios: ati reusit sa definitivati grila cu participantii?

Comment

• cobra numa la spirtoase iti sta capuconcentreaza-te acolo la circuit ca scoate gigi untu din voi
                apropo la grupa asta mica e vre-un profesionist?sa stiu cat de departe sa visez
                http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• apa medicinala o primesc toti
                  dar nu stiu cati o sa se incumete macar sa o miroasa

vis a vis de partea serioasa trebuie sa il intreb pe sorin, ca de o zi sau doua vorbesc cu el doar despre politie, salvare, mancare, cazare, cupe, media, alte subiecte de genul. Am si uitat de subiectul cu grupe, grile, etc.

LE: deci eu cred ca gigi este cel la care trebuie sa va raportati la grupa asta "mica". Nu uitati ca el este castigatorul raliului martisorului si chiar cu un avans considerabil. E doar o parere personala. In plus ce am observat eu din cele doua vizite la circuit conteaza cel mai mult cat de bine cunosti masina (este important sa o duci la maxim de posibilitati dar fara a sari "gardul") si e vorba si de inspiratie de moment. Ca sa va exemplific: prima tura cronometrata de circuit am facut-o relaxat si am scos un timp mediu, a doua tura am incercat sa o fortez si am gresit de vreo 2 ori si am scos un timp mai mare iar in a treia am incercat sa imi fac traseul (directia cat mai optima dpdv al meu) si am lasat pe planul doi "forjarea" si mi-a iesit cel mai bun timp.
                  Last edited by bubu_vasile; 10 March 2010, 15:56.
                  Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Silviu eu ma gandeam la dezinfectante nu la spirtoase! :P
                    Pai in afara de mareom(care e "tata lor" ) mai e Adi(Lacri), cel putin din cat cunosc eu!
                    Stai linistit ca daca e iti dau eu... cupa mea!

bubu eu sa stii ca ma risc s-o miros ca mi-am montat... filtru de polen!
                    Nu vad pe lista aia... majorete, animatoare sau ceva de genu'! Sau asta fac extra asistentele de pe ambulante?
                    Stai linistit ca nu vine nimeni cu Kalashnikovu'. Nu va mai stresati atata ca e doar un concurs!

Comment

• bubule o intrebare de nestiutor..in afara de tura de recunoastere alta nu avem voie sa facem ,asa-i?intreb ca eu n-am vazut circuitul pana acum si nu m-am dat niciodatAsi nah sa stiu la ce sa ma astept:d
                      http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• intradevar, in afara de tura de recunoastere nu se face alta. Nici eu nu am pus piciorul (sau roata ) pe circuitul ala si nici pe altul pana acum si am scos un timp apropiat de cel al lui sorin, deci se poate. Crede-ma ca pe unul care nu a facut nici o cursa pana acum ca nu e greu sa "vezi" circuitul si ai timp sa "gandesti" traiectoria. Trebuie doar sa fii calm si sa te concentrezi la ce ai de facut
                        Daca ajungeti in timp util vom mai discuta dimineata despre impresiile mele de pe circuit
                        (asa am zis-o de parca eu as fi gigi si deja am castigat cateva concursuri aici )

Comment

• Si ce timp ai scos?

Comment

• chiar nu mai stiu ... ca de doua zile tot zic ca pun timpii de pe circuit pe net si nu am mai apucat. undeva la 1,10 min / tura si 3,28/ 3 ture... parca, dar nu sunt chiar sigur

Comment

• Cu spatele?

Comment

• nope .. cu frana de mana

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google