Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• in centru sunt doar "fulgisori" .. noroc ca nu se depune ca e suficient de "cald"
    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• o sa ne dam cu frana de mana! yesssss! spectacol, balamuc, ce mai...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• mama ce fain de aia cu integrale =)
        la mine e zapada de doua degete ) in Mures
        Its just a car ...

Comment

• Acuma o trecut la "fulgusori" si vad ca s-a mai domolit... Bine ca nu se depune ca e destul de cald, dar e un noroi de toata frumusetea
          fara linkuri externe

Comment

• Daca nu ingheata,totul e in parametrii...daca e zapada..intram cu maturita toti pe pista si in 5 minute ..gata treaba

Comment

• eu nu cred ca o sa fie zapada. posibil sa fie ud. oricum clar nu mai ai ce sa te iei dupa prognoza. ieri aratau ca sambata si duminica o sa fie 3, respectiv 1 grad iar acum arata 5 respectiv 4.
              om trai si om vedea.
              seba: ne-ai dovedit inca o data (daca mai era cazul) ca nu esti cu "toate" acasa dar ti-am dovedit si noi ca putem sa "stam in rand cu tine" ... asa ca vorba ta, indiferent de vreme balamuc o sa fie
              sper ca macar loganistii timisoreni sa isi puna sambata seara volanul "in cui" si sa stea la o "discutie" pe teme ... diverse
              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Si la Cluj a nins aseara!!!S-antors jegul pe strazi grupa mare.
                Bineinteles... DUPA ce mi-am spalat masinaa!!!
                :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• la bucuresti m`am trezit de dimineata cu zapada peste mine.
                  a pus`o bine bine , si inca ninge furios.
                  VAlentin_N sa retras , sper sa ajung macar eu cu Dsing.

Comment

• pe mine ma deranjeaza "excesul de zel" al celor care acum, dupa ce au trecut ninsorile la cea mai mica fulguiala arunca nisip si sare si alte porcarii pe drumuri cand chiar nu mai e cazul, urmarea: pe langa murdarirea masinii mai zboara si bolovani pe parbriz si nu numai ...

Last edited by bubu_vasile; 11 March 2010, 10:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• salutari

da intradevar ninge la arad de pe la vreao 7:15 dimineata, ninge ca'n povesti...acuma asta n-ar fi o problema chiar asa mare, doar sa nu inghete...prognoze pe weekend: vineri/sambata seara -10, sambata 2-3 grade sanse destul de mari....acuma mai sunt 2 zile si o sa vedem cum sta treaba...sper sa vedem si noi o lista pana vineri seara
                      Hit it Hard, but just have FUN!!

Comment

• lasati prognoza pentru altii ... pe fiecare site meteo situatia e alta. posibil ca unul sa o nimereasca, doar ca nu stim care. pe site-ul primariei arad e o alta prognoza: http://arad.ro.weatheradd.com/

Comment

• salutari

ai dreptate bubu...nu tine de noi cum sa fie vremea(daca ar fi dupa mine sa fie 35 de grade 365 de zile din an) cum zice orbu: "om vedea noi" )
                          Hit it Hard, but just have FUN!!

Comment

• Asa cum zicea domnu Fof, eu m-am restras, vremea in Bucuresti e execrabila, avem zapada pe bulevarde. Trist e ca s-a anuntat acelasi lucru pentru vestul tarii pentru zilele urmatoare.
                            Cu regret anunt ca ma retrag dar nu-i bai, poate aranjam o iesire pe Transfagarasan mai la vara
                            sigpic
                            ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• hai bah vali, ce dracu? io am urcat semenicul pe zapada de 30cm cu gume de vara si fara lanturi, pe tine te sperie drumul bucuresti-arad? hai mah...mereti incet, ca nu va grabeste nimeni, am inteles ca va ia jiji mareom la el in gazda sa nu fie probleme si voi tot nu veniti...nu va luati dupa astia care se sperie cum dau 2 stropi de ploaie. ce dracu? la sibiu anul trecut te-am catalogat "de gasca, doritor de balamuc ocazional", nu ma fa sa-mi schimb parerea despre tine
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Daca ninge asa pana diseara, nu mai vin nici eu... E prea de tot...
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google