Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aici nu mai ninge de aproape 2 ore...
    A facut pe interesanta de dimineata si gata. Eu cred ca sambata va fi vreme faina aici...
    fara linkuri externe

Comment

• poa sa ninga ca zapada nu tine , aici e doar ud drumu chiar daca mai ninge , si eu am de facut in total 700 km , si deaia tot vin .. si vin ca spectator nu participant
      Its just a car ...

Comment

• Originally posted by Seba View Post
        hai bah vali, ce dracu? io am urcat semenicul pe zapada de 30cm cu gume de vara si fara lanturi, pe tine te sperie drumul bucuresti-arad? hai mah...mereti incet, ca nu va grabeste nimeni, am inteles ca va ia jiji mareom la el in gazda sa nu fie probleme si voi tot nu veniti...nu va luati dupa astia care se sperie cum dau 2 stropi de ploaie. ce dracu? la sibiu anul trecut te-am catalogat "de gasca, doritor de balamuc ocazional", nu ma fa sa-mi schimb parerea despre tine
        Gume noi de vara + zapada + drum lung = naspa. Recunosc ca n-am experienta la mers pe zapada, asa ca nu vreau sa risc, sorry. Ma revansez eu pe un Transfagarasan cu prima ocazie ceva mai uscata...
        P.S. La Bucalete ninge in continuare, pe jos e o combinatie superba de zapada tasata semi-transparenta semi-inghetata cu aderenta specifica ->0.
        sigpic
        ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• salutari

fratilor nu va lasa-ti speriati asa usor...la arad s-a oprit ninsoarea de vreo cateva ore, acuma doar ploua dar si eu zic ca vremea pe weekend o sa fie acceptabila....
          Hit it Hard, but just have FUN!!

Comment

• la timisoara inca ninge ca lumea .
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• la noi mai putin si iese soarele ... se poate vedea pe camerele video.

PS gigi, ai fost azi la arad ?
              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
              Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Chiar daca a nins in vestul tarii nu sa prins pt ca a continuat cu ploaie,ploaie care cade si la ora asta dar in cantitati mici.Si daca va mai ninge maine poimaine nu cred ca se va prinde,oricum putine sanse sa avem circuit cu zapada sau uscat,cel mai probabil va fi ud asfaltul.

Comment

• intradevar .. soare nu cred ca vom avea, nici zapada pe circuit, dar cel mai posibil si probabil va fi ud.
                  Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• In cazul asta eu o sa-mi pun bureti pe roti ca de-abia mi-am spalat masina si nu vreau sa regret cei 30RON!
                    :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• lasa ca iti facem poza la masina si iti scoate murdaria de pe ea sorin ... in fotoshop

oricum, indiferent de vreme pe noi ne gasiti la circuit

Comment

• 'ai mah... mai bine ii dat un jet de apa... medicinala!

Comment

• apai daca e sa fie uscat ma dau pe timp. daca ploua si e apa pe pista ma dau la balamuc.
                          daca ninge... plec de la start cu frana de mana trasa sus
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• vesnicul si nemuritorul streulea ... bah va stie hunii si tatarii ca voi la doua cuvinte tot la balamuc ajungeti .. si la propriu si la figurat

Comment

• Sa-nteleg ca o sa fie multi din categoria >> http://www.youtube.com/watch?v=PAv8-DNsO2k !?

Comment

• daca e sa ne numaram pe cei din arad si timisoara, da, majoritatea suntem in categoria "aia"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google