Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salutari

intradevar la arad nu mai ploua, nu mai ninge, doar k e frig....speram ca maine vedem razele soarelui....uram drumuri bunu tuturor care vin spre arad si sa aveti mare mare grija la radare si controale(ieri de la deva la sibiu 8 radare) Zam-radar(mai tot timpu), Paulis-radar...intrare in Arad in fiecare seara/noapte filtru...be safe, protejati-va
    Hit it Hard, but just have FUN!!

Comment

• Drum bun tuturor celor care vin spre Arad si sa ne vedem cu bine acolo.Bafta in concurs,bafta la distractie si bafta la blanăăăăă pe circuit.DISTRACTIE PLĂCUTĂ tuturor participantilor la VSS Cup.

Comment

• Atentie sporita!

IN ATENTIA COLEGILOR CARE CIRCULA PE DN1!

Am primit mail-ul urmator de la un amic de-al meu si cred ca va poate fi de ajutor.
        ruleaza pe dn1
        important de stiut:

Pentru a şti de cine să te fereşti în trafic, vezi lista cu numerele de înmatriculare ale Loganurilor Serviciului Rutier dotate cu radare nedetectabile.
        Facem precizarea că toate au în componenţă 18, iar prima literă din cele trei este Z.
        B 18 ZCK
        B 18 ZCA
        B 18 ZBU
        B 18 ZBW
        B 18 ZCI
        B 18 ZCJ
        B18 ZBZ
        B18 ZBS
        B 18 ZCN
        B 18 ZCH
        B 18 ZBV
        B 18 ZCF

Noile maşini au toate dotările necesare, de la sistemul video radar mobil care permite stabilirea inclusiv a sensului de mers al drumului pe care s-a săvârşit infracţiunea sau contravenţia, până la echipamentele de radiocomunicaţii, sistemele de avertizare optico-acustică şi aparatul etilotest electronic. Cei aflaţi în trafic trebuie să ştie că nu se mai pot baza pe sistemele antiradar, deoarece acestea nu pot detecta, deocamdată, radarele noi cu care sunt dotate maşinile de mai sus.

Sper sa nu le intalniti! Parati-i si la altii!!!!
        :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Mda..!
          Cu parere de rau, avand in vedere ca ieri la servici au aparut probleme ( am prins ca se fura dintr-o gestiune), urmeaza inventarele la gestiunea respectiva, asa ca nu pot sa vin nici pa spectator macar!
          Imi pare foarte rau, dar...credeti-ma ca efectiv nu am ce sa fac!
          Bafta tuturor participantilor!
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Ba ai ce sa faci! Impusca-i!

Comment

• kill them....kill them all !!!
              http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                gata , noi am plecat spre arad
                Drum bun, va tinem pumnii, sa veniti cu o cupa ceva de-acolo!!
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                  gata , noi am plecat spre arad
                  drum bun, distractie faina si bafta la concurs! Asteptam CUPa
                  sigpic

Comment

• Sa nu care cumva sa veniti cu mana goala de-acolo .

Succes si drum bun!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• ne da cineva o adresa unde se tine concursul?niste coordonate pt gps care sa ne duca acolo,sau stiu eu...sa ne astepte careva la intrare in arad....:-??
                      multumesc.
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by sibianul View Post
                        Mda..!
                        Cu parere de rau, avand in vedere ca ieri la servici au aparut probleme..................
                        Mda...se pare ca ti-e frica de mine
                        Lasa, nu-i nimic, data viitoare.

Comment

• NZN-ule, coordonatele GPS le-a pus pe cateva pagini mai inainte bubu!
                          46°10'26.30"n
                          21°22'23.05"e

Comment

• pentru cei care vin dinspre DEVA e usor ... cand vad pe stanga OBI si REAL sa se uite putin mai in fata pe dreapta si or sa vada circuitul pe partea ailalta de drum decat marketurile.
                            vi-am mai dat si un telefon: 0741020406 in caz de nevoie.

Pentru cei care vin de la Oradea cand ajung la giratoriul cu centura aradului sa o ia in stanga pe centura si ajung exact langa circuit.

ATENTIE: avand in vedere numarul mare de participanti si numarul mic de locuri de parcare de la circuit sfatul meu este sa faceti giratoriul si sa lasati masinile in parcarea de la SELGROS care e vis a vis de circuit.
                            Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                            Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• salutari

Originally posted by MS 41 NZN View Post
                              ne da cineva o adresa unde se tine concursul?niste coordonate pt gps care sa ne duca acolo,sau stiu eu...sa ne astepte careva la intrare in arad....:-??
                              multumesc.
                              aveti acolo coordonatele, din ce parte vi daca e dinspre oradea, cum intrii in arad e un sens giratoriu, iesi prin stanga(ti tabla cu deva sau bucuresti) si parcurigi centura iar dupa linia de tren mergi inainte si nu ai cum sa ratezi ca e circuitul acolo...iar daca se vine dinspre deva cum dai cu botu masinii in ard pe dreapta e circuitul...hai noroc si drum bun, ne vedem maine!!
                              Hit it Hard, but just have FUN!!

Comment

• bubu cei care participam lasam masinile la selgros si spectatorii le parcheaza acolo aproape,nu?)
                                http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google