If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Deci, innebunesc!
Bag ceva in hotii din tara asta!
Pai da..ca voi va dadeati, si eu faceam inventare!
Data viitoare!
Sorine, felicitari de organizare, din ce am vazut pana acum!
mi-a placut foarte tare ieri...imi pare rau ca nu am participat si eu,dar asta e...azi am avut ceva treaba si nah
@seba,sper ca ti-ai gasit lucrurile lasate la mine in portbagaj...(le-am pus la cobra pt ca eu a trebuit sa plec si nu te gaseam nicaieri)...
@dsign....cu orgasmul cum a fost?))ma bucur ca am avut ocazia sa stau umpic la povesti si cu tine
am rabdat putin frig pt ca nu am avut gume de iarna ca si Cata FOF,dar nah...a meritat...
cum a fost astazi?
Si pe aceasta cale ii multumim lui Sorin pentru reusita evenimentului si pentru satisfactia ce ne-a oferit-o, a fost o incercare grea dar a dovedit-o cu succes, la mai mare! Mareom a facut din nou cinste marcii nationale intr-o grupa in care concurenta a fost mare, au venit oameni cu masini special construite. Atasez o poza cu rezultatele grupei implicate.
nu vreau sa spun nimic "la cald" ... o sa ii rog pe cei de la Cluj si Bucuresti sa ne spuna cand ajung sa stim ca sunt bine.
impresiile mele maine, cand o sa fiu in stare sa analizez toata treaba.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Silviu_MM: n-am prins mansa 2 iar azi, duminica a fost program in familie. asupritoarea nu stia ce fac eu de fapt la Arad vladutzu89: mare dreptate, cine stie ce faceam timp puteam scoat ein mansa doi si trei. mai ales ca a fost soare si uscat asfaltul Octavian___31: felicitari Tavi!
si Crisana mrv-ule
danic: te referi la organizare sau la participare ?
streulea: "suparat ..."
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment