Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci, innebunesc!
    Bag ceva in hotii din tara asta!
    Pai da..ca voi va dadeati, si eu faceam inventare!
    Data viitoare!
    Sorine, felicitari de organizare, din ce am vazut pana acum!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• mi-a placut foarte tare ieri...imi pare rau ca nu am participat si eu,dar asta e...azi am avut ceva treaba si nah
      @seba,sper ca ti-ai gasit lucrurile lasate la mine in portbagaj...(le-am pus la cobra pt ca eu a trebuit sa plec si nu te gaseam nicaieri)...
      @dsign....cu orgasmul cum a fost?))ma bucur ca am avut ocazia sa stau umpic la povesti si cu tine
      am rabdat putin frig pt ca nu am avut gume de iarna ca si Cata FOF,dar nah...a meritat...
      cum a fost astazi?
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Si pe aceasta cale ii multumim lui Sorin pentru reusita evenimentului si pentru satisfactia ce ne-a oferit-o, a fost o incercare grea dar a dovedit-o cu succes, la mai mare! Mareom a facut din nou cinste marcii nationale intr-o grupa in care concurenta a fost mare, au venit oameni cu masini special construite. Atasez o poza cu rezultatele grupei implicate.
        Attached Files

Comment

• cel care pleaca de langa cristi si trece ca racheta prin curba ..EU sunt !!!! ))))))

Comment

• mari romani
            sigpic

Comment

• si as ruga pe toti cei care au filmulete cu diverse masini sa le puna undeva sa ne uitam si noi si pozele cu tot clasamentu ..pls
              Last edited by vladutzu89; 14 March 2010, 20:44.

Comment

• daca nu era abandon, ar fi trebuit sa fiu locul 12
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• pai de unde stii..ce timp ai fi scos pe mansa 2?

Comment

• nu vreau sa spun nimic "la cald" ... o sa ii rog pe cei de la Cluj si Bucuresti sa ne spuna cand ajung sa stim ca sunt bine.
                    impresiile mele maine, cand o sa fiu in stare sa analizez toata treaba.
                    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• cristi si tu ai abandonat?ce s-a intamplat?
                      http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• Eu sunt foarte bucuros
                        La grupa mezina locul 1 a ramas la Arad.
                        Attached Files

Comment

• Silviu_MM: n-am prins mansa 2 iar azi, duminica a fost program in familie. asupritoarea nu stia ce fac eu de fapt la Arad
                          vladutzu89: mare dreptate, cine stie ce faceam timp puteam scoat ein mansa doi si trei. mai ales ca a fost soare si uscat asfaltul
                          Octavian___31: felicitari Tavi!
                          Last edited by crististreulea; 14 March 2010, 22:08.
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• tavi, tot "fruncea ii banatu"....
                            sigpic #

Comment

• A fost frumos....respect organizatorilor.Chiar nu credeam ca Loganul poate asa ceva....

Comment

• si Crisana mrv-ule
                                danic: te referi la organizare sau la participare ?
                                streulea: "suparat ..."
                                Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                                Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google