Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a pus sorin un post in paginile din urma , cu bani celor care nu au putut venii , sau folosit in buna organizarea

in rest nu stiu nimic...

Comment

• Nu te-a obligat nimeni sa te inscrii daca era incerta venirea ta la VSS Cup.Cum a venit Design asa puteai veni si tu.Cel mai probabil Sorin poate sa-ti dea un raspuns la treaba asta.

Comment

• Probabil si aici se aplica politica de nereturnare a banilor.
        in fine, abea acum am apucat sa intru pe net.
        felicitari concurentilor si organizatorilor.pe viitor sa speram ca va fi mai bine mediatizata treaba.nu prea s-astiut de eveniment.eu am aflat deabea sambata de la cineva care a fost si nu se stia exact daca se continua sau nu duminica.ar fi bine sa vb cu ceva firme sa fie si un punct de unde sa se poata cumpara mancare nu doar bautura.

bravo bogdan stanoiev pt show.demential mersul pe 2 roti. staici a fost foarte tare.
        m-a dezamagit krepelka si bnz care au mers cam slabutz,in rest iuresh toata lumea.fetele au fost ssi ele foarte tari cu tot cu iesiti in decor.
        asteptam cu nerabdare vss2.

Comment

• Vali, oamenii astia au iesit mult pe minus... Let it go, ca sunt fratii nostri.

Data viitoare garantez senzatii tari la Arad. Sorin ne promite ceva frumos.
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• declaratie Sorin ! vss 2 la vara ?!

Accesează platforma online de È™tiri verificate, care îÈ›i oferă informaÈ›ii din Social, FinanÈ›e, Sport È™i Călătorii
            Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Jiji talpa iute in actiune:
              sigpic

207 noir obsidien

Comment

• Bravo micutuleeee!
                _

sigpic

Comment

• Fiind trecut prin asa ceva, va rog sa ma scuzati ca intervin, dar:
                  -organizarea unei competitii se bazeaza printre altele si pe taxa de participare
                  - daca cineva se inscrie, si apoi nu poate veni, nu este vina organizatorului
                  - totusi, daca vrei sa participi, poti ( asta daca nu intervin alte cauze)
                  Si, acest aspect, vis a vis de incasarea taxei de participare inaintea concursului, este o idee foarte buna, pe care Sorin si-a insusit-o dupa discutia cu mine...DE CE? pentru ca la slalomul de la Sibiu, eu nu am cerut neaparat la modul imperativ taxa de inscriere inainte de concurs (unii au achitat-o inainte, altii la momentul concursului) si, am avut surpriza ca din 20 sau 22 de participanti, au venit 16, ceea ce a insemnat o lipsa din bugetul de organizare!
                  Sa nu aiba nimeni impresia ca cineva are profit la treaba asta. Chestia asta se face "din suflet", dar asta nu inseamna ca organizatorul sa puna bani din buzunar!
                  Sper ca m-am facut bine inteles si nu am deranjat pe nimeni, dar efectiv am simtit ca trebuia sa precizez aceste aspecte!
                  Sorine, inca o data, felicitarile mele pentru reusita!
                  Apropo...si eu am iesit pe minus la Sibiu..!
                  aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Pt Gigi:Mareom, Mare caracter, Mare talpangiu.

Pt o prima organizare a fost foarte bine ca eveniment,dar ca organizator nu are cum sa fie ok din prima,clar apar minusuri.Daca va fi si VSS Cup 2 sau chiar 3 altcumva vor sta lucrurile la nivel de organizare,mai mult ca sigur vor dispare din minusurile primei aditii.
                    Last edited by dany59ddd; 20 March 2010, 22:16.

Comment

• la adresa asta aveti poze si filmulete:

cel care ar fi trebuit sa vina sa filmeze integral evenimentul nu a mai venit deci a trebuit sa ne descurcam cum s-a putut. in aceste conditii am decis sa nu facem un DVD pe bani datorita faptului ca probabil unii nu se vor regasi in acestea si nu ar fi fair-play fata de ei. un alt lucru de remediat pentru o eventuala reeditare.
                      asa fiecare isi selecteaza pozele si filmarile care il intereseaza si le copiaza. din cauza ca pozele sunt facute de catre diverse persoane ele sunt putin "personale" ... va dati voi seama ce inseamna asta
                      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                      Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• sibiene stiam de la tine cum ai iesit si de aceea am dorit sa incasez taxa dinainte
                        pentru un eveniment asa de mare cum a fost trebuia sa iau taxa cel putin 200 de lei
                        10 km de proba speciala si inca 7 de recunoastere este ceva totusi,cupe la primii trei si la ultimnul de la fiecare grupa plus sampanie la un concurs de amatori nu cred sa regasim sau daca este cinbste lor
                        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Lasa Sorine ca data viitoare va fi mai bine si sa speram ca va fi fara neintelegeri.
                          fara linkuri externe

Comment

• Abia astept VSS2.
                            Masina mea e pregatita si e deja in Arad,de fapt am lasat-o acolo dupa concurs sa nu mai cheltui banii pe drum pana la CLUJ,(apropo,mai trageti si voi un ochi prin parcare la George's sa vedeti dak s-a pus prafu' pe ea)
                            O mica rugaminte am pt VSS 2 :avand in vedere ca este un concurs pt. amatori ,ar trebui ca licentiatii sa se dea intr-o clasa separata! Asa se procedeaza la toate concursurile de amatori.
                            In rest...numa' bine!

Comment

• Iar in ceea ce priveste "tragerea de foloase necuvenite", nu cred ca e cazul..e problema ta daca nu ai putut ajunge.......
                              La un meci de fotbal, daca iti cumperi bilet si nu te mai duci??????ce faci?????? ii dai in judecata sa-ti dea banii inapoi?
                              Valentine...coboara te rog cu picioarele pe pamant, si lasa chestiile astea puerile!
                              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Oricum, ca sa nu mai existe discutii pe viitor, Sorin isi va nota in carnetel si acest amanunt... E greu sa te gandesti chiar la toate maruntisurile din prima organizare.

Oricum, mie mi-a placut la nebunie, imi pare rau ca a trebuit sa ma odihnesc si n-am putut sta la o beuta zdravana cu oamenii locului.

Multumesc Sorin (virtualman) pentru sustinere
                                _

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google