Cupa VSS I, 13-14 martie 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Auzi la el:
    -Cum va numiti?
    -Daniel
    -Prenume?
    -Dizain
    sigpic

Comment

• Originally posted by mareom View Post
      Auzi la el:
      -Cum va numiti?
      -Daniel
      -Prenume?
      -Dizain

Mah, unde-i filmarea??

Edit : am gasit... Maine ii pe iutub
      Last edited by dsign; 22 March 2010, 01:12. Reason: Automerged Doublepost
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• baga sa vedem ca deja e maine )
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Iata :

Last edited by Cristi_Xp; 22 March 2010, 11:02.
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Nu mere filmu' .
            "Prenume: dizain"
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• salutari

cu siguranta daca va fi si sper ca va fi si VSS 2 organizarea va fi mai buna...clar din prima nu iti iese perfect si sunt mici scapari, pe care eu ca participant le-am trecut cu vederea si chiar daca le-as mentiona ar fi doar ca sfaturi pt urmatoarele evenimente...in legatura cu restituirea banilor pt cei care s-au inscris si nu s-au prezentat nu mi se pare o chestie ok adik frate daca ai spus ca vi, ai platit, te-a trecut Sorin pe lista si tu nu ai aparut nu e vina lui...sunt deacord cu cine a spus in legatura cu cei care sunt profesionisti, ca ar trebui o grupa separata, asa ar avea sanse mai mari ceilalti....si mai am o singura nelamurire, eu am concurat cu o masina de 85kw adica 115 cai si am fost incadrat in grupa 3...iar o alta persoana tot cu o masina de 85kw adica tot 115 cai a fost incadrata la grupa 2...de ce? daca poate cineva sa-mi xplice si mie...in rest toate bune si frumoase
              Hit it Hard, but just have FUN!!

Comment

• din cite stiu eu bmw - ul rosu are doar 101 sau 102 cp cel cu numere de tm ,daca nu este o greseala si pe viitor o sa fim mult mai atenti si la talon si la toate virgulele cum am mai zis si mai sus
                ce sa facut nu sa facut intentionat ci doar neprticeperea,graba sau neatentia
                toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• da ... iti dai seama cat antrenament a facut pe drum de la bucuresti pana aici de aia a scos rezultatele alea
                  Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                  Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Am fost spectator la aceasta cupa toata ziua de sambata si tin sa ii feliciti pe organizatori pt. acest eveniment deosebit.Am citit ca ati iesit in minus cu banii,deci pe viitor se poate aplica o taxa de 5-10 ron si pt spectatori cu conditia ca in interior sa ai de unde cumpara si ceva de mancare daca evenimentul va fii de aceeasi amploare.Deasemenea pe viitor ar fii foarte bine daca ar fii mai mediatizat evenimentul.Inca o data felicitari organizatorilor si nu in ultimul rand concurentilor cu Logan,ati aratat ca se poate si cu Dacia ;)
                    ...byAdi.Schumi_tm
                    TM23XAC : http://www.loganclub.ro/forum/tm_23_xac-t25665.html

Comment

• pai era loc si de mancare acolo alti cum au mancat ? si chiar bine si ieftin.

Comment

• cata, adi vorbea de mancare la botul calului cum se spune (adica sandwich-uri, mici, hamburgheri, chestii de genul asta). am vorbit cu multi care au ridicat aceeasi problema si s-a notat pentru data viitoare.
                        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Se faceau cartofi prajiti,pulpe,aripioare si erau destul de bune,dar probabil nu a stiut Ady unde se fac.

Comment

• Originally posted by bubu_vasile View Post
                            cata, adi vorbea de mancare la botul calului cum se spune (adica sandwich-uri, mici, hamburgheri, chestii de genul asta). am vorbit cu multi care au ridicat aceeasi problema si s-a notat pentru data viitoare.
                            Exact la asta ma refeream ;)
                            ...byAdi.Schumi_tm
                            TM23XAC : http://www.loganclub.ro/forum/tm_23_xac-t25665.html

Comment

• s-a stiut de mancarea dinauntru dar se ridica doua probleme: timpii de asteptare (si eu am stat ceva ca sa o prepare) si a doua ca e cam incomod sa mergi cu farfuria cu cartofi si carne dupa tine pe circuit. pe cand daca era un mic, hotdog, un shaorme spre exemplu era totul mai simplu.
                              plus ca duminica cel putin s-au apucat tarziu de mancare (si la cei de la salvare abia pe la ora 2 jumate le-am dus de mancare desi le spusesem ca pe la 11 - 11 jumate sa fie gata).
                              dar nah ... inca un punct pe lista de "remedieri"

PS e bine totusi ca oamenii spun ce au pe suflet. in felul asta stii ce sa remediezi (in cazul in care se poate) pentru o posibila "data viitoare"

Comment

• Originally posted by virtualmansorin View Post
                                din cite stiu eu bmw - ul rosu are doar 101 sau 102 cp cel cu numere de tm ,daca nu este o greseala si pe viitor o sa fim mult mai atenti si la talon si la toate virgulele cum am mai zis si mai sus
                                ce sa facut nu sa facut intentionat ci doar neprticeperea,graba sau neatentia
                                nu ma refeream la bmw rosu cel cu numere de timisoara...e vb de altcineva dar nu asta vreau sa scot in evidenta(persoana sau masina) ci pura curiozitate, eu m-am gandit ca au fost cam multi la grupa 3 si de aia s-a mutat...nu o lua in nume de rau..."it was just a question"

Originally posted by TM24ADY View Post
                                Am fost spectator la aceasta cupa toata ziua de sambata si tin sa ii feliciti pe organizatori pt. acest eveniment deosebit.Am citit ca ati iesit in minus cu banii,deci pe viitor se poate aplica o taxa de 5-10 ron si pt spectatori cu conditia ca in interior sa ai de unde cumpara si ceva de mancare daca evenimentul va fii de aceeasi amploare.Deasemenea pe viitor ar fii foarte bine daca ar fii mai mediatizat evenimentul.Inca o data felicitari organizatorilor si nu in ultimul rand concurentilor cu Logan,ati aratat ca se poate si cu Dacia ;)
                                data viitoare, daca va fi VSS 2 ( SPERAM!!!!) in legatura cu mediatizarea eu va pot ajuta, impartit pliante pe strada in mall sa stie lumea, eventual un poster sa lipim pe masina sau io stiu gasim orice modalitate de promovare...sunt dispus sa va ajut oricum pot...iar legat de chestia ca a ramas Sorin pe minus, eu zic ca daca s-ar pune 3-5 lei intrare de persoana nu cred k e un capat de lume si nu cred ca daca vine cineva si ii spune la intrare ca il costa 3 lei biletu zice k e scump si pleaca(sa fim seriosi, o fi criza dar nici chiar asa frate)...iar banii stransi sunt un fel de Plan B...oricum SPER ca atatea comentarii si pareri nu l-au descurajat pe Sorin si sper ca se va tine si ediatia a2a....
                                Last edited by raul80rau; 23 March 2010, 14:01. Reason: Automerged Doublepost
                                Hit it Hard, but just have FUN!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google