Apoi anul trecut o fost o gramada care nici macar nu au participat... si noi astia care am participat, care puteam invata cate ceva am ramas pe dinafara.. pe cand sa imi vina si randul meu, sa dus ambulanta.
Concurs De "SLALOM PARALEL" La SIBIU Editia A-II-a
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Razvane...ai rabdare!
Anul trecut a fost un concurs "pilot"
Si, chestiunea misto de anul asta, este ca, in cadrul manselor, vor fi copiloti dintre voi!
Comment
-
Sa aveti in vedere un lucru important: pietre nu au cum sa fie, ca se desfasoara la o saptamana dupa raliul Sibiului, deci, circuitul va fi "maturat" de greii Romaniei!
Comment
-
Nu e problema, ca terenul va fi ok din punct de vedere tehnic!
Gigi....de inscris, se vor mai inscrie, ca de fun..si pe moca....o sa fie misto!
Comment
-
In 25.07, adica duminica. Ideea ar fi sa veniti totusi pe 2 zile, pentru ca intalnirea propriu zisa va fi mai mult sambata, cu chef, betzie, distractie si numai bine duminica dimineata de la iureshul de sambata noaptea plecam direct sa ne dam pe macadamsigpic
Comment
-
Originally posted by mareom View PostIn 25.07, adica duminica. Ideea ar fi sa veniti totusi pe 2 zile, pentru ca intalnirea propriu zisa va fi mai mult sambata, cu chef, betzie, distractie si numai bine duminica dimineata de la iureshul de sambata noaptea plecam direct sa ne dam pe macadamUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment