Concurs De "SLALOM PARALEL" La SIBIU Editia A-II-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Apoi anul trecut o fost o gramada care nici macar nu au participat... si noi astia care am participat, care puteam invata cate ceva am ramas pe dinafara.. pe cand sa imi vina si randul meu, sa dus ambulanta.
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

Razvane...ai rabdare!
      Anul trecut a fost un concurs "pilot"
      Si, chestiunea misto de anul asta, este ca, in cadrul manselor, vor fi copiloti dintre voi!
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

daca as stii ca nu is pietre prea mari si nu se loveste urat cum arunca pietri m-as baga..daca ar fii pe asfalt ma bagam iar
        Its just a car ...

Comment

bafta din toata inima! si sa ne vedem cu bine
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Sa aveti in vedere un lucru important: pietre nu au cum sa fie, ca se desfasoara la o saptamana dupa raliul Sibiului, deci, circuitul va fi "maturat" de greii Romaniei!
            aham......Restul e LOGAN

Comment

Totusi sper ca se baga lama pe acolo sa nu avem santuri sa ne rupem masinile. In alta ordine de idei, vad ca sunt cam putini inscrisi fata de anul trecut. Sper sa nu fim 5 participanti
              sigpic

Comment

pai cu tva 24%
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nu e problema, ca terenul va fi ok din punct de vedere tehnic!
                  Gigi....de inscris, se vor mai inscrie, ca de fun..si pe moca....o sa fie misto!
                  aham......Restul e LOGAN

Comment

6 participanti...cu mine!

1. mareom (cel mai probabil cu GZB)
                    2. KeanuRev
                    3. Octavian___31
                    4.bolo
                    5.braileanu (posibil)
                    6.addyionut
                    Last edited by sibianul; 5 July 2010, 13:40.

Comment

Stiam eu ca nu ne lasi la greu
                      sigpic

Comment

as dori sa stiu in care din cele doua zile va fi organizat concursul. ca unii dintre noi vom veni doar in ziua concursului.
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

In 25.07, adica duminica. Ideea ar fi sa veniti totusi pe 2 zile, pentru ca intalnirea propriu zisa va fi mai mult sambata, cu chef, betzie, distractie si numai bine duminica dimineata de la iureshul de sambata noaptea plecam direct sa ne dam pe macadam
                          sigpic

Comment

As dori si eu sa ma inscriu
                            Cu Renault Clio

Comment

Originally posted by mareom View Post
                              In 25.07, adica duminica. Ideea ar fi sa veniti totusi pe 2 zile, pentru ca intalnirea propriu zisa va fi mai mult sambata, cu chef, betzie, distractie si numai bine duminica dimineata de la iureshul de sambata noaptea plecam direct sa ne dam pe macadam
                              eu personal nu beneficiez de un intreg weekend liber

Comment

speram sa aveti o surpriza si din partea mea....totul depinde de cum se misca lucrurile
                                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google