Elibereaza Pilotul Din Tine !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Seba View Post
    voi chiar credeti ca in afara de cei care trebuiesc promovati, mai sunt multe locuri libere atata timp cat juriul si publicul decid ?...e o labamente tristamente. puteau sa traga la sorti, sa faca un control psiho, fizic, proba de indemanare, proba de cunoastiinte teoretice, apoi sa inceapa sa "cearna". organizau intr-un week end probe in orasel mari si alegeau cativa 5-10 in fiecare resedinta de judet si apoi incepeau sa-i "taie" piramidal, daca voai sa obtina best of the best. asa, or sa obtina ce trebuie...
    Ai dreptate,eu de exemplu am participat la multe din concursurile care le-au avut pana acum si nu am luat nimic,de castigat tot aia din Rompetrol castiga.

Comment

@addyionut: cum de apari ca si concurent in etapa timisoara? Ce s-a mai intamplat la Constanta? Nu am nr tau de tel ca am vrut sa te sun sa te intreb
      sigpic

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
        Ai dreptate,eu de exemplu am participat la multe din concursurile care le-au avut pana acum si nu am luat nimic,de castigat tot aia din Rompetrol castiga.

Siiigur, asta presupunand ca toti angajatii vor sa fie piloti )

Comment

Felicitari si bafta tot odata, tuturor participantilor!!!! Si va rog, dati un vot si pentru CRS : http://www.rompetrolracing.ro/challenger/800 !!! Ms mult de tot
          fara linkuri externe

Comment

m-am inscris si eu la concurs. visam la un filmulet mult mai frumos dar din cauza ca timpul este limitat la 30s a iesi doar asta. succes tuturor.

Comment

Semifinala de sambata de la Constanta a adus 3 campioni: Florin Petrisor, Liviu Cana si Mihai Draghici !!! Felicitari tuturor! Pt noi ceilalti care inca suntem cu emotii gramada, iata cateva imagini de la premiere:

http://www.youtube.com/watch?v=e43u2GMmRZw

http://www.youtube.com/watch?v=2oI1TogLUCM

....si din concurs:

http://www.youtube.com/watch?v=lRQEV7uoKxo

Bravo tuturor si bafta si noua! Eu unul sunt putin invidios pe cei 3

Comment

Am primit azi telefonul de la Bogdan Marisca. Sunt printre cei 30 selectati pt etapa din Timisoara. De asemenea printre cei 30 sunt Ovystar si Christian86. Va mai tin la curent cu ce se intampla pe parcurs. Pana miercuri probabil nu vor fi noutati
                sigpic

Comment

Felicitari Mareom,Ovystar si Christian86 pt ca ati fost alesi printre finalistii din Tm si multe succese pe mai departe.

Comment

Originally posted by dany59ddd View Post
                    Felicitari Mareom,Ovystar si Christian86 pt ca ati fost alesi printre finalistii din Tm si multe succese pe mai departe.
                    Subscriu. Felicitari. Sa ne mai tineti la curent cu ce se intampla. Bafta!

Comment

Bravooo si multa bafta baieti!!!:*

Comment

Adrenalina, prieteni, muzica. A doua semifinala Rompetrol Racing Challenge are loc la Timisoara, Iulius Mall, sambata 21 august. Bafta tuturor celor care s-au calificat pentru etapa asta!
                        Si sper sa ne vedem pe circuit la Cluj!

Comment

M-am calificat in primii 10. A fost o zi super obositoare, cu teste psiho care ne-au epuizat putin, dupa care a urmat un interviu care sincer pe mine m-a relaxat si probele de indemanare unde am facut 2 greseli care puteau sa fie capitale dar in final a fost bine. De maine incepe greul. Va voi tine la curent cu ce se intampla.
                          sigpic

Comment

mareom, iti tin pumnii!
                            Bafta multa !
                            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

YEEEEEEEEEEY !!!!!!!!!!!! M-am calificat in cei trei. Voi reveni cu mai multe detalii in viitorul apropiat. Acum ma duc la un chef sa ma imbat foarte tare de bucurie DDDD
                              sigpic

Comment

bine bah, bine!
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google