Promit solemn sa nu (te)dezamagesc dar sa nu dea sa aud altceva decat "DA, trei de DA"!!!
Campionatul Regional De Raliuri 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Programul, regulamentul si fisa de inscriere.
Sambata 26 martie 2011:
A. Sosiri
Ora 8 karturi - verificari, administrative
Ora 9 nelicentiatii si juniorii - verificari, numere, administrative
Ora 10 licentiatii - verificari, numere, administrative
B. Program competitie
- ora 8-10 karturi
- ora 10-11 juniori
- ora 11-13 Nelicentiati
- ora 13-18 Licentiati
Duminica 27 martie 2011:
A. Program competitie
- ora 8-10 karturi
- ora 10-11 juniori
- ora 11-13 Nelicentiati
- ora 13-18 Licentiati
inscrierile si plata se pot face in 2 moduri:
- prin cont si banca:
banca transilvania
RO79BTRL03601206R47405XX
- direct la sorin in tm sau la mine in arad
Cazarea costa 75 RON / camera dubla / noapte fara mancare la hotelul George din Arad.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
la cererea sportivilor programul orar ramane acelasi dar se schimba structura, astfel:
Sambata: vor participa in ordine: karturi, juniori si licentiatii
Duminica: vor participa in ordine: karturi, juniori si amatorii sau nelicentiatii
ne cerem scuze pentru inconveniente, dar motive au fost diverse: de la costurile pentru sportivi pana la problemele legate de situatia de la circuit.
va multumim pentru intelegere.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
pai nu stiu tu cu ce vii sa te dai ...
acuma serios vorbind, DA, voi sunteti duminica, DOAR duminica.
pe de alta parte tu transformi si un tractoras intr-un mitsuba ... marturie stau pozele.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
)
pai nah ... cel putin stiti sigur ca aveti clasa constuita
cu toate astea sunt putin trist. trist pentru ca stiu ca iar o sa fie nebunie (ca de obicei), este o regula generala in acest sport am observat) si nu o sa am timp sa stau de vorba linistit cu voi ...Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Lasa nu fi suparat ca vor mai fi ele intalniri de "colturi" si ape distilate si sfintite!
Totusi se pot afisa concurentii pe grupe(macar provizoriu)?
PS: Am achitat ieri taxa in contul ala. Sa-mi spui daca i-ai primit te rog! ;):P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
dupa ziua de joi. mai sunt destule de facut si timp putin
am sa va rog pe cei care veniti, indiferent de modalitatea de plata sa completati pana joi seara cererea de inscriere. In cazul in care nu puteti sa o completati, sa o scanati si sa o trimiteti, atunci macar sa ne trimiteti printr-un mail sau PM datele respective pentru a putea sa facem grupele, ordinea de start, etc ...
Si nu uitati, la concurs sa veniti cu ea completata si semnata in original.
multumim de intelegereCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Niste poze cu Seba,spaima macadamului de la Bucovat.
P.S. : Sa nu rupi asfaltul la Arad sa mai poata fi folosit si de altii )
Comment
-
scrie si pe cerere ... cred
inscrieri@vssracingclub.roCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
Comment