If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eveniment De Motorsport Destinat Pasionatilor Sportului Cu Motor 12-13 Mai Constanta
in sfarsit, incepe lumea sa se dea cu loganurile. felicitari celor acre au urcat pe podium si nu in ultimul rand tutror celor care au participat si au trecut de faza "i-am dat un bot de masina". din punctul meu de vedere, tot respectul pt cei care alearga pe linii indoite si mai lungi de 400m. incepe lumea sa se dea,ceea ce e de bine. felicitari inca o data tuturor!
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Multumim Seba. Acum 2 saptamani ziceam ca va urasc deoarece la voi se organizeaza asa ceva. Se pare ca m-a auzit cineva acolo sus si ne-a adus pe litoral un eveniment.
Cursa a fost f ok, circuit de 2 km in prima mansa si urmatoarele cate 1 km. Per total 3 manse.
uraste-ne linistit in continuare week end-ul viitor avem 3 manse a 3 km fiecare pe circuit la arad nici nu stiu daca sa sper sa ploua, ca ma dau cu 1.4-le nevesti-mii si gumele sunt uzate ca slick-urile. oricum o dau, nu-i chiar bine pt cine vrea sa vina, pe vssracing punct com slash forum sau pe facebook vss gasiti detalii. sper ca gasiti, ca n-am verificat. cine vrea si poate sa participe, e binevenit.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
La Istanbul dupa ce treci vama mergi pe autostrada, si aia chiar au autostrazi. Pt Grecia mergi mult pe drumuri nationale din Bulgaria.
Aproape de Constanta si interesant este circuitul de karting de la Varna care are si preturi interesante daca faci grup de 8.
on-topic: din ce vad din poze cred ca a fost foarte frumos.
off-topic: "time dynamics motorsport" doamne ce idioti, s.a nu-i fac prosti )
intrebare pt cei care ati fost acolo: jantele erau "team dynamics" sau erau alta marca cu stickere pe ele ??
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment