...azi si maine Finala Campionatului Naţional de Drift în Baia Mare.
...motoare cu multi cai , mai precis intre 300 si 800
...participanti din România, Ungaria, Bulgaria, Serbia şi Italia
...concursul se desfasoara pe traseu stradal in oras
...azi in sesiunea de antrenamente si calificari , spectacol TOTAL !
...pacat de unele accidente , dar speram ca pana maine "fierul" sa fie in bune conditii de concurs
...interesant , taxi-drift: "Participanţii la eveniment au ocazia să ocupe locul copilotului, contra cost, urmând să înveţe tainele acestui sport de la cei mai iscusiţi piloţi de drift din Europa."
...cateva poze de ieri pentru cei mai putin (sau mai mult) familiarizati cu fenomenul "drifting"
...scuze pt. calitatea pozelor , de vina o fi fost mirosul de guma arsa , adrenalina sau poate gazele de esapament...
...azi finala.
...Scuze !
...nu stiu cum am reusit sa postez in completarea postului de ieri
...normal trebuia sa apara ca un post nou , cu data de azi
...motoare cu multi cai , mai precis intre 300 si 800
...participanti din România, Ungaria, Bulgaria, Serbia şi Italia
...concursul se desfasoara pe traseu stradal in oras
...azi in sesiunea de antrenamente si calificari , spectacol TOTAL !
...pacat de unele accidente , dar speram ca pana maine "fierul" sa fie in bune conditii de concurs
...interesant , taxi-drift: "Participanţii la eveniment au ocazia să ocupe locul copilotului, contra cost, urmând să înveţe tainele acestui sport de la cei mai iscusiţi piloţi de drift din Europa."
...cateva poze de ieri pentru cei mai putin (sau mai mult) familiarizati cu fenomenul "drifting"
...scuze pt. calitatea pozelor , de vina o fi fost mirosul de guma arsa , adrenalina sau poate gazele de esapament...
...azi finala.
...Scuze !
...nu stiu cum am reusit sa postez in completarea postului de ieri
...normal trebuia sa apara ca un post nou , cu data de azi
Comment