If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut sunt si eu pasionat de fotografii
Camera mea:Sony ericsson C905(defapt este un tel)
8.1Mpx
Sunt foarte multumit de camera lui
Obiectiv:Sony Ericsson satio Idou
Vand aparat foto MINOLTA SRT100X 35mm SLR FILM CAMERA WITH 45mm f2 LENS are si blitul extern detasabil stare ireprosabila functioneaza perfect pret 200 ron
Salut.
Nikyza ma numesc , pasionat de fotografie , photoshop si de masina.
Aparat : DSLR Nikon D3000, obiectiv 18-55 VR
Il am de jumate de luna , nu am cum sa ma plang de el deocamdata.
In viitor doresc a cumpara urmatorul obiectiv "Nikon AF-S DX NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G ED VR" + un trepied obisnuit de 100-150 lei maxim
Bine ai venit in clubul fotografilor.Imi permit sa iti dau un sfat nu investi in Nikon AF-S DX NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G ED VR nu este bun de nimic.Il am si nu il mai folosesc: nu este sharp la focala de 200mm,in lumina slaba nu focalizeaza corect iar in situatii de viteza nu este precis.Oricum mai bine pune banutii deoparte si cumpara un 70-200mm cu diafragma fixa 2.8.Eu pana la urma am investit intr-un obiectiv sigma 70-200mm fara VR.Oricum cu obiectivele vei ramane si daca schimbi aparatul sau treci la Full Frame.Investe in obiective de calitate si preferabil compatibile FullFrame.Au am facut la fel si acum chiar imi pare rau de bani cheltuiti.Singurul obiectiv decent pe DX este 18-105mm.
Spor la fotografiat
Ala este modelul cu VR dar este si fara VR la 2800 ron ( eu il am pe cel fara VR ).Ideea este ca si asa differenta este neta intre 55-200 f/4-5.6G si oricare dintre 70-200 mm sigma 2.8 ( cu si fara VR ) sau nikkor 55-200 mm 2.8
Uite niste fotografii facute la Romanian Music Awards 2011 cu un nikon d5000 si un sigma 70-200mm fara VR ( iso 500 F 2.8 1/320 focala 150-200mm )
am descoperit si eu partea foto forumului.
Detin asa
Sony alpha 700
Flsah Sony hvl f42am
Obiective Minolta 17-35 f2.8-4
Minolta 70-210 f4 celebrul beercan
Minolta 35-70 f4
Minolta 50 f 1.7
Minolta 28-135 f4-4,5 absolut demential
Minolta 100-200 f4.5 de vanzare daca mai e cineva pe montura alpha prin zona
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment