si asta e limbosu meu :P
Poza Zilei
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Recolta viitoare.Attached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
-
Originally posted by AurashAdevarat "limbosu" asta ))
frumos foc
Si inca una ;) ... Si mai am ... f multe ... una ar fi chiar avatarul meu de aiciAttached FilesLast edited by AdrianAlvin; 18 July 2012, 21:28.
Comment
-
Originally posted by AdrianAlvin View PostMultam Frumos!!! E un lupan foarte rasfatat
Si inca una ;) ... Si mai am ... f multe ... una ar fi chiar avatarul meu de aici
am avut si eu un Lup dar mi.a murit era foarte destept.....
dar acum imi este alaturi un rottwailer care nu prea ii place sa scoata limba....mai mult scoate coltii cand este provocat... [Scuze de off-topic]Attached Files
Comment
-
-
Un oras sub ape.Attached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by Aurash View PostFrumos foc rasfatatu asta al tau....(foarte bune cadrele care le ai cu el)
am avut si eu un Lup dar mi.a murit era foarte destept.....
Originally posted by Aurash View Postdar acum imi este alaturi un rottwailer care nu prea ii place sa scoata limba....mai mult scoate coltii cand este provocat... [Scuze de off-topic]
.................................................. .................................................. ....
Din Oct 2005 ( cand mi-am cumparat prima camera digitala ) si pana acum am aprox 2710 poze numa cu lupu ... astea in afara de cele facute cu telefonul mobil ... asa ca am foarte multe cadre cu el chiar foarte reusite
Deci continuam seria "Limbosu"Attached Files
Comment
-
Multumesc !
Rottwaileru are 2 ani si se tine foarte bine...este sef in toata curtea niciunu nu face vre.o miscare in fata lui )
Intradevar sunt foarte destepti "lupii" al meu a murit inecat sarea gardu si se ducea in vecini....si a cazut intr.un put parasit care era neacoperit...si a stat o noapte intreaga acolo nu la auzit nimeni si dimineata la gasit un vecin era mort inecat (....era destept foc...era adus de la politie...nu trecea peste cuvantu tatalui meu....dar asta e...
multe zile fericite alaturi de "limbosului" tau...se mentine bine la 11ani ai lui....sa iti traiasca si sa iti faca multi urmasi poate imi dai si mie unu :P(glumesc)
Si cum zici tu...CONTINUAM SERIA "LIMBOSU" JR.Attached Files
Comment
-
-
Originally posted by Aurash View PostIntradevar sunt foarte destepti "lupii" al meu a murit inecat sarea gardu si se ducea in vecini....si a cazut intr.un put parasit care era neacoperit...si a stat o noapte intreaga acolo nu la auzit nimeni si dimineata la gasit un vecin era mort inecat (....era destept foc...era adus de la politie...nu trecea peste cuvantu tatalui meu....dar asta e...
Originally posted by Aurash View Postmulte zile fericite alaturi de "limbosului" tau...se mentine bine la 11ani ai lui....sa iti traiasca si sa iti faca multi urmasi poate imi dai si mie unu :P(glumesc)
Sa continuam seria "Limbosu"Attached Files
Comment
-
-
Mila 80.....Attached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Comment