poza de azi
Poza Zilei
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tudor..baiatul unor amici...degustand o inghetata.Attached FilesLast edited by andy_x3m; 4 August 2009, 06:22.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Un Hitchcock de pe litoral......Muahahaha!!!!Attached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
si de la mine una bucata pozaAttached FilesMartinel rules!
Comment
-
-
..........Attached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Si yo o poza cu companionul meu credincios..
Comment
-
scuze.. am bagat pointeru gresitAttached Files
Comment
-
O intersectie din bucuresti!!!imi faceau in ciuda!!!!!Attached FilesFrana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
Pozele noptii!!!trbuie sa pun 2 ca sa dea bine!!!
Skandal si Lancierul.Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
vreme ploiasa...baietii veseliAttached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Un blindshot stramb si nereusit din masina... Asta ca sa vedeti ce ocazie de fotografie am ratat
Bucuresti, Dambovita... 4 aprilie 2009, plecand de la intalnirea loganistilor, de la Polivalenta, spre Militari.Attached FilesLast edited by ReBe; 7 August 2009, 12:07.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Dihoru' familiei...Attached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment