poza....de anu trecut din vacanta
Poza Zilei
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Una de la si pentru beietii veseli care fie au fost, fie sunt, fie se vor duce.. In VAMA..
Lui MCD i-am povestit
p.s: cartonul respectiv este o parte dintr-o cutie de Tequila Camino Real (4 sticle)Attached Files
Comment
-
mi-am gasit locul de parcare ocupatAttached FilesMai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Doamne cati drogati.. au disparut doar cutiile de betisoare parfumate cu aroma de cannabis.. TOATE.. n-au luat nimic altceva )Attached Files
Comment
-
mi-am gasit si io o masina ce va uitati la mine...hamhamAttached FilesMai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
....Tehirghiol......Attached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Dea dea... de atunci cand ai fost la mare si nu ai dat nici un semn, nu?
Si un rasarit...Attached Filessigpic
Comment
-
-
Uitati unde am avut noi sibienii astazi, o intalnire speciala. Stiati ca exista si un astfel de loc?Attached FilesIntalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
-
Maidanezii din Eforie Sud...Attached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Cocalari/Bo$$i de Romania :
Topicum se numeste "O poza pe zi", drept urmare te rog sa urci o poza... pe zi. Merci!Attached FilesLast edited by andy_x3m; 3 August 2009, 20:57.Cumpar volan de Duster
Comment
-
Comment
Comment