In fata la Ateneu ...
Poza Zilei
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bravo. Foarte ok. Te rog sa intri pe sectiunea de portofoliu si arata-ne mai multe.
Si poza...Attached Filessigpic
Comment
-
Andy, strada, din ultima poza a ta, se cheama Republicii si este in BrailaAttached FilesLast edited by bogdan_1984; 17 December 2009, 18:40.sigpic
Comment
-
Revin si eu cu o poza,faceti voi diferenta
Numai bine.Attached FilesUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
de pe postavaruAttached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View PostAndy, strada, din ultima poza a ta, se cheama Republicii si este in Braila
Mumus super poza.
Si poza mea in spiritul iernii.Attached Filessigpic
Comment
-
Deocamdata pentru portofoliu http://www.flickr.com/photos/catalinord/. Sper sa imi fac timp cat de curand sa fac si pe logan club portofoliu.Attached Files
Comment
-
si una la cald de la mine, facuta azi la mine acasaO poza pe zi! Am rugamintea sa urci cate una pe zi, merci!
Attached FilesLast edited by andy_x3m; 24 December 2009, 20:45.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
valea zimbrilorAttached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
-
o poza de pe 29 dec. 2009
( e facuta cu tel. se w902)
Numai bine.
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!Attached FilesUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
una si de la mine..ultima pe anul acestaAttached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Daca va plac viaductele, sa ramanem in tema:Attached FilesIntalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
Comment