Lacul Siutghiol (Mamaia), panorama din 6 poze trase RAW. ISO mic dar folosit un efect ce imita filmele graini (cu granulatie mare).
TEHNICA: Panorama
Collapse
X
-
-
Ia baga o mica branza de aia facuta cu telefonul Chiar sunt curios ce stie.sigpic
Comment
-
poza cu telefonul...sunt primele poze facute in acest mod......scuze daca nu sunt toate reusite...dar trebuie sa apreciati ca nu e nici un program de editare pc...daca vreti..am sa mai fac si am sa fiu mai atent data viitoare...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Comment
-
Va salut!
Sunt nou aici pe forum asa ca primul meu post il voi face in domeniul in care imi place si la care ma mai pricep. In domeniul masinilor sunt incepator, dar ma documentez ;)
Am atasat 4 panorame realizate de mine:
1. Panorama Fagaras
2. Panorama Ceahlau
3. Panorama Lacul Ohrid - vedere din Macedonia
4. Panorama oras Veliko Tarnova - Bulgaria.sigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
-
-
-
Fain dar cu ce aparat ai facut? De ce nu ai mai eliminat un pic din aberatia de sfericitate?sigpic
Comment
-
Curbura imaginii, poate aparea si din cauza softului cu care a fost facut stich-ul. Daca era pe auto, poate a "gandit" asa... Eu personal, prefer sa folosesc pentru panorame, "stilul" reposition, unde nu imi umbla el la imagine...doar le lipeste. Daca mai ramane ceva, atunci mai umblu, manual...
Panarama mea, este facuta prin reposition, fara corectii ulterioare. Erau necesare niste filtre...mai estompam din razele de soare, care mi-au facut varza cerul... Cum vi se pare?
Valea Oltului... Se vad unele greseli de lipire, in zona firelor de Inalta tensiune...Nu am avut cum sa le lipesc, fara sa se vada...
o sa se lipeasca automat )Attached FilesLast edited by andy_x3m; 18 July 2009, 15:34.e-mail: office@stickere.info
Comment
Comment