l-am votat pe AG 23 YNG setul 2...pentru ca Dacia Duster arata mult prea bine sa nu fie votata,chiar daca este masina romaneasca.
CONCURS: Best Automotive Photo - castigator ROAD EMPIRE
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bidepa View Postl-am votat pe AG 23 YNG setul 2...pentru ca Dacia Duster arata mult prea bine sa nu fie votata,chiar daca este masina romaneasca.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by bidepa View Postl-am votat pe AG 23 YNG setul 2...pentru ca Dacia Duster arata mult prea bine sa nu fie votata,chiar daca este masina romaneasca.sigpic
Comment
-
@andy_x3m..."Va rog pe cei care veti vota sa va argumentati alegerea pentru a evita situatii de gen "l-am votat pe x pentru ca il cunosc".."...eu mi-am zis parerea AM ARGUMENTAT..tu ai scris nu eu.nu stiu dc te-ai suparat.sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Nu m-am suparat deloc, dar am spus ca e un concurs de foto nu de masina. In momentul de fata votul meu merge tot spre al doilea set al lui AG 23 YNG, dar mai astept pana il dau. Oricum, ala-i setul preferat de mine!sigpic
Comment
-
Salut.Multumesc celor care m-au votat si ma vor mai vota(sper).Acele poze le-am facut in cadrul expozitiei care a avut loc pe platforna Dacia(expoziie pentru salariati)
Numai bine si succes tuturor care participa la concurs.
Eu am votat pe road empire(a depus un pic de efort la prelucrarea acelor poze,sunt super pozele lui)
SUCCES!!!!Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Haideti dragii mei! Bagati voturi, mai sunt cateva zile si o sa avem un castigator!sigpic
Comment
-
Mai sunt cateva zile si se termina votarea. Imi pare rau, dar pozele tale nu pot intra in acest concurs.
Numai de bine!
Sa votam, se ne distram... fotograf premiat sa facemsigpic
Comment
-
Oameni buni, mai sunt cateva ore pana cand pool-ul va fi gata. Chiar nu aveti niciun favorit?sigpic
Comment
-
As fi votat cu @unknown, dar fotografiile lui nu sunt unitare, as fi votat cu @andy_x3m (ca suntem amici) dar nu are poze la tema (automotive=4roti), as fi votat cu @valeriu61 dar nu s-ar fi schimbat situatia, as fi votat cu @AG 23 YNG, dar din pacate are 2 seturi de poze si nu m-am putut hotari la nici unul din ele, as fi votat cu @Octavian__30 dar as fi fost acuzat de cumetrie, as fi votat cu @mumus dar vad ca el nu are inca prieteni pe forum , am votat cu @ROAD EMPIRE pentru ca sunt cele mai studiate unghiuri, pozele au o tema, sunt cam prelucrate pentru gustul meu, dar arata destul de bine.
P.S. Sper ca nu am suparat pe nimeni cu observatiile mele.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Sunt binevenite, dar am zis automotive nu pentru a fi pompos ci pentru a include orice foto din domeniul auto. Tot aici fac parte si motoarele, ATV-urile, gumele, jantele, accesoriile si neaparat femeile.
Pictorialul ala e facut la buc si am urcat 4 poze la intamplare.
Dupa cate ai vazut, si eu mi-am explicat votul;)sigpic
Comment
Comment