If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
si eu as vrea concurs cu bradul (perioada 20- 27 dec)
si pana atunci am putea baga un concurs haios cu tema cea mai buna poza facuta la zoom maxim? (maxim adica si optic si digital ) ati vrea?
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Nu facea referire la tine Bogdane...tu inca esti copil si vei avea brad ca ai fost cuminte.
Si eu sunt pentru Brad de Craciun...
Mumus detaliaza sau da un exemplu de poza haioasa facuta cu zoom-ul la maxim poate mai facem un concurs pana la cel propus ...aaa...eu am 15 x...pot face poze la vecini in casa
asta era ideea...sa faci o poza undeva departe....deci una fara zoom si una cu zoom maxim...daca mai e si ceva haios... si mai fain.
acu nu stiu...e o idee doar
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Putem sa ramanem la Decoratii de Craciun si pe 20 sa ne apucam de Cadouri... Desi e o perioada destul de aiurea... Eu probabil ca n-o sa am acces la PC in perioada respectiva.
Vin cu o idee inedita, cred. Vineri, 18 decembrie 2009 la ora 12.55 (fix 12.55) sa facem toti o poza. Pur si simplu luam aparatul sau telefonul si pozam ce avem in fata, ce vedem. Fara nicio pretentie artistica, fara nicio tema.
Pozele le vom urca in cursul zilei de vineri, pana la ora 22.00 si le vom comenta/barfi apoi.
Ce ziceti? Pasionati? Fac un topic vineri?
LE - urcam pozele cu exif sau cu data imprimata pe ele!!!
Salut.
Sper sa reusesc si eu sa pot face poza,deoarce sunt sch 3,de noapte si ma gindesc ca atunci poate dorm
Dar voi incerca sa pot fi si eu atunci cu voi
Numai bine.
Ideea e sa facem ce vedem noi la ora aia (ora aiurea aleasa - 12.55). Se mai baga cineva? Nu e un concurs, nu va fi un castigator e o simpla idee mai putin inedita, inteleg!
Cu toate ca din cate vad sunteti toti prinsi cu sarbatorile, eu am dat drumu la "concurs". Deci, 23-30 dec - POMUL DE CRACIUN!!! Juriu... eu cu Daniel, daca se mai baga repede careva...
Ma apuc sa invii un topic mort. Ce parere aveti de un nou "concurs", dar de data asta sa fie un pic mai deosebit: foto de stock, mai precis fotografie de produs.
E cineva interesat?
Ca o noutate propun sa isi dea cu parerea fiecare participant, adica sa nu existe un juriu facut din 2 3 oameni, ci din toti participantii.
Pentru mine te rog sa fii un pic mai explicit ce inseamna foto de stock, de produs (sunt novice in domeniu). Ce fel de produs/produse? In ce ar consta?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment