If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hai ca pun eu de data asta niste reguli, pe care le vor completa membrii juriului.
-rezolutie minima 1000x1000
-prelucrare maxim decupare, luminozitate si contrast
-chenar maxim de 1 px
-fotografia trebuie sa contina cel putin o persoana si sa fie realizata intr-un oras din tara sau din strainatate
-fotografia va exprima ceva specific orasului respectiv, sau ceva general valabil oraselor tarii (lumii)
-fotografia trebuie sa apartina celui care a expus-o (sa nu fie imprumutata de pe net, sau de la vre-un coleg forumist)
-autorul nu poate fi membrul juriului
-juriul poate sa ceara fotografia in marimea originala, in caz de discutii
Imi permit sa adaug aici: Juriu: Alexyno, SorinJ si Road. Voi trei vorbiti pe mess, pe privat, oricum dar NU public.
Fiecare participant expune o poza (1)
Ideal, dar nu obligatoriu - poza semnata!
Bafta la pozat.
Salut.Hai sa pun eu primul o poza.
Se numeste"Doi batranei."
A fost facuta in pitesti in cartierul craiovei pe data de 8 iunie 2009.
Va multumesc si Numai bine.
Succes tuturor!!!!!!!!
O panorama facuta din 6 cadre. O duminica clasica in fata Cazinoului din Constanta.
Aparat: Sony alpha 200
Obiectiv: 18 - 70
Nu stiu daca se accepta pentru ca nu apare nicio persoana in ea...
Brasov - Centrul Civic (timp de expunere prelungit, exact cat nu mai stiu, poza fiind facuta acum cateva luni)
Eu cred ca voi nu ati inteles tema... e vorba de "viata in oras" atitudini, instantanee, lucruri comune sau ciudate, aglomeratii, promenade, localuri sau cafenele, un iarmaroc, o piatza de vechituri, un bulevard aglomerat, o parcare sufocata, un maturator pe strada sau orice altceva reprezinta "viata" de oras. Din ce vad eu pana acum, avem 3 fotografii de vacanta, din care doua sunt in locatii altele decat orasul, o fotografie ce o pot incadra la peisaj urban, o fotografie cu rama (chiar daca in regulament am precizat clar lucrul asta), si o fotografie la tema (a lui andy).
Sorine, vezi tu... de aia e ok chestia cu juriul. Nu se voteaza ce place ochiului neavizat. Exista o persoana care tine cont de regului.
PS - merci de apreciere! A lui YNG e iar ok, dar are chenarul ala cam pronuntat.
Se poarta Grecia!
Poza realizata in orasul-port Ouranopoli - Grecia 2009, un mic oras pescaresc cunoscut prin faptul ca este punctul de plecare si sosire a croazierelor in jurul Muntelui Athos. Profilul pescaresc este in floare datorita numeroaselor restaurante din oras ce servesc preparate "marine".
Aparat: Canon 350D
Obiectiv: 18-55mm
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment