If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mai asteptam pana maine, la ora 20:00, dovada de la Paulx...maine, la 20:01, anuntam oficial castigatorul.
Eu zic, ca totusi se poate face doar din aparat , cu putina indemanare...
Si eu zic asta... motivul pentru care am cerut "poza la control" cu ceva vreme inainte sa se termine concursul a fost titlul fisierului si proportiile fotografiei, lucru care m-a determinat sa cred ca exista undeva si originalul... Daca tipul o trimite cu titlul original, si proportiile originale, si cu parametrii aparatului, atunci analizam... poate sa ia orice nota din partea fiecarui membru al juriului.
Ma feciori KR ala is io?) interesant nume)) oricum ii ok.. DESI !!! ii in oras... si da o fost vacanta.. dar.. nu am avut chenar.. oricum ii bine pentru un KR dinasta..
Termenul limita acordat lui @paulx a fost depasit... deci lipsa totala de interes. Asta e ca si la pecuit atunci cand arunci momeala, dar pleci de pe balta fara sa mai pescuiesti.
Totusi daca vreodata o trimite ii oferim o mentiune speciala.
iupiii. primul meu concurs castigat aici. stiu ca poza nu este perfecta (nu cred ca am sa pot face asa ceva vreodata) dar ma bucur ca va placut. am depus ceva munca pentru aceasta instantanee. cu siguranta voi mai concura si la alte concursuri, doar daca ma pot conforma temei.
mersi tuturor pentru urari si succes la celelalte concursuri!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment