Hai cu pozele.
CONCURS: Nature's Wonders - castigator andrusk
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
barajul gura apelor ,masivul retezat,iulie 2009Attached FilesFotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
O poza de anul acesta, din ApuseniAttached Filessigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Fecioara cu Pruncul, Pestera Comarnic, Cheile Carasului...
scuze pt calitatea pozei...zoom in intuneric, fara trepied...Attached FilesDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Daca tot am revenit din drumetie, si nu sunt in juriu, am sa concurez si eu cu o fotografie proaspata (facuta luni 17 august 2009) din Alpii austrieci.
Fotografia prezinta o minune inca vie a lumii, ramasita a erei glaciare - care din pacate in curand o sa dispara - fotografie surprinsa in Parcul National Grossglockner, la o altitudine de 2369 m. in stanga sus se distinge cel mai inalt punct al Austriei 3798 m (Grossglockner) iar pe diagonala observati si "minunea" ghetarul Pasterzen cel mai lung din Alpii Orientali, care a pierdut in 150 de ani 80 % din volum... de aceea am spus "o minune inca vie".Attached Filessigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Ma bag si eu cu o fotografie intitulata simplu..."O noua zi".Attached FilesLast edited by valeriuciprian; 21 August 2009, 06:43.sigpic
Comment
-
Dragii mei pozari, mai e o zi pana se inchide concursul. Bagati poze (cate una[1] de persoana)!sigpic
Comment
-
-
Manastirea Frasinei...Attached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Dragi colegi, vreau sa va anunt ca in aceasta dimineata plec pe munte si deabia luni dimineata ajung acasa unde am acces la internet. Asadar, jurizarea mea pot sa o fac deabia luni dupa-amiaza. Sper sa nu fie vreo problema insa asta este situatia, imi pare rau ca nu am putut sa va anunt mai din timp.
O seara buna va doresc si ma bucur sa vad din ce in ce mai multi concurenti la concurs!sigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
Comment