CONCURS: Nature's Wonders - castigator andrusk

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mumus View Post
    Nu comentez deciziile voastre...ptr ca m-am bagat in concurs...deci am acceptat de la inceput 'juriul' .
    Dau un sfat o parere :Ati fost foarte incorecti cel putin cu 1-2 participanti...eu ma exclud (ag 23... si sorin J meritau muuult mai mult)
    Tweety a venit cu un banal macro...am macro mai bun facut cu telefonul...pe el l-ati supraevaluat (nu am nimic cu el )
    Ati mai dat note bune si la niste imagini penibile, neclare si prost facute.

In rest...in loc sa apreciati sa zicem tema sau claritatea pozei..voi ati apreciat ce???

Toate cele bune.
    Salut.Mersi mumus pt. aprecierea ta.E intradevar o poza buna.
    Dar juriul decide ce si cum.
    Referitor la aceea poza,nu trebuie sa fie chiar un rasarit prins chiar in acel moment.Eu am pus poza pt. ca avea potential,referitor la partea artistica.La felul cum se vad razele soarelui,in fine....
    Repetdecizia apartine juriului,si asa au mult de munca si nu pot multumi pe toti.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Multumesc si eu de aprecieri, stiu ca se putea scoate mult mai mult din acel peisaj, dar poza este facuta din mers, prin geamul lateral. Atat s-a putut in acel moment.
      GL-22-TOF

Comment

multumesc pt critici.un sut in fund un pas inainte.stiu ca se putea mai mult,alt unghi ,putina actiune s.a.m.d dar este o minune a naturii.asa cum spunea un mare fotograf:fotografia nu are limite,exerseaza,exerseaza,exerseaza!

Comment

Multumesc de aprecieri...mai este o runda de jurizare, si rezultatele finale...

@Road: Este tarziu...dar sper sa-ti placa ; chiar daca ai fi descalificat-o fiind o panorama :P
          Attached Files
          e-mail: office@stickere.info

Comment

heheee, daca puneam poza asta, cu siguranta castigam concursul
            insist sa va dati cu parerea ce vedeti in poza aceasta
            iar daca vreti, mai pun cateva poze, gen asta
            Attached Files
            Last edited by bogdan_1984; 24 August 2009, 17:33.
            sigpic

Comment

Am revenit, voi posta jurizarea mea in 30 de minute. Scuze de intarziere.

In primul rand, ma bucur sa vad din ce in ce mai multi concurenti la concurs.
              Ceea ce urmeaza sa scriu sunt parerile mele cu privinta la pozele voastre, sper sa nu va deranjeze.

Bun, sa incepem cu inceputul:

1.AG 23 YNG: Instant se poate observa faptul ca poza este putin inclinata, iar linia orizontului cade spre stanga. In rest, fotografia este reusita cuprinzand unele elemente ale naturii care impreuna ofera un peisaj deosebit. Nota 9 din 10.

2.darksid3: Intradevar un peisaj frumos, incadrare buna, dar punctul meu de vedere nu prezinta nimic deosebit, asadar cred ca este putin iesit din tema concursului. Nota 7 din 10.

3.mumus: Se poate observa o diversitate de elemente ce se intalnesc la malul marii insa nu vad nimic deosebit, o minune a naturii. Nota 6 din 10.

4.Loganu: Intradevar trebuia sa alegi mai bine poza inainte sa o postezi deoarece aceasta nu se incadreaza in tema. Nota 5 din 10.

5.danielliviu: O fotografie buna ce prezinta in ea un contrast placut cu masivul Ceahlau in spate si norii ca de furtuna dar totusi prin care s-a strecurat o raza de lumina, pe care ai centrat camera din cate observ. Nota 8 din 10.

6.wildserb: Locatia aleasa de tine pentru a face o poza este buna insa tu nu ai surprins tocmai ce trebuia sa vada ochiul nostru exact. Ce cred ca eu e ca trebuia sa vedem o apa neobisnuit de albastra, mistica. Trebuie sa depui ceva mai mult efort cand ai facut poza ca sa iasa culorile cat mai reprezentative. Nota 8 din 10.

7.martongrigore: Din pacate nu este nici o minune in aceasta poza. Nota 5 din 10.

8.TWeetY: Focalizare reusita (pe fata subiectului), intradevar este una din minunile naturii insa eu sunt sceptic ca acela este habitatul sau (vazand algele de pe el). Daca vedeam un crab de uscat era altceva. Aceia au intreaga evolutie genetica in urma lor prin care s-au adaptat sa traiasca pe uscat. Nota 8 din 10.

9.playmo: Imi place ce vad, dar parca ochiul imi cere sa vad mai mult din versantul acela. Daca aveai posibilitatea sa schimbi locatia sa prinzi mai mult din el era si mai bine. Nota 8 din 10.

10.bogdan_1984: Intradevar culorile sunt cam exagerate, insa eu inteleg ca zile ca acestea sunt mai rare cand se vede ceva la o distanta destul de mare a.k.a nebulozitate scazuta (de acelasi lucru ma bucur cand vad Pietrele Doamnei din Muntii Rarau din spatele cabanei Dochia de pe Ceahlau si vice versa). Nota 8 din 10.

11.pirvu_alex: Inca un contrast interesant, muntele care aproape "pica" in mare. Se putea incadra mai bine si sa ai o linie a tarmului mai dreapta. Nota 6 din 10.

12.moses: Eu vad o interventie antropica de proportie intr-un munte, nu ceva lasat de natura. Nota 4 din 10.

13.alexyno: Din prima observ ca trebuia sa dai mai multa atentie focalizarii, intradevar o buna observatie facuta de tine. Nota 8 din 10.

14.iashca: Din nou ceva antropic, si chiar daca e o cascada acolo, este tot de om facuta. Nota 4 din 10.

15.Logan 4 ever: Daca nu era campingul era altceva pentru ca imi plac astfel de peisaje. Nota 6 din 10.

16.bogdaneleuro: Este o pasare in elementul ei, habitatul ei, vanand pesti pentru a supravietui si procrea. Nu pot sa nu observ noise-ul din poza dar nu voi depuncta pentru asa ceva. Vorba lui andy, daca prindea prada atunci chiar ca era spectaculos. Nota 9 din 10.

17.Seba: Ai ales foarte bine poza pentru concurs deoarece consider ca pesterile sunt adevarate minuni ale naturii. Insa nu pot trece cu vederea out-of-focusul care strica fotografia. Sfatul meu este ca in astfel de cazuri sa treci pe focus manual (cand nu ai destula lumina) si sa faci poze pana iese bine. Nota 8 din 10.

18.sorinj: Am vazut parerile colegilor mei din juriu insa pe mine m-a impresionat fotografia. Eu sunt fascinat de evolutia calotei glaciare si de formele glaciare care le lasa in urma sa, nici sa nu mai spun ca ascund o buna parte din istoria evolutiei Pamantului pana in ziua de astazi. Mie imi place foarte mult incadrarea (varful si valea glaciara) dar si vremea care conteaza foarte mult pentru a face o fotografie reusita. Eu vad o minune a naturii bine surprinsa in aceasta fotografie. Nota 10 din 10.

19.valeriuciprian: Un rasarit de soare frumos suprins insa daca se putea mai mult zoom (poate nu ai avut posibilitatea) ca sa se vada mai bine acele pasari impreuna cu soarele care parca se scurge in apa. Nota 8 din 10.

20.andrushk_mib: "Te-ai intrecut pe tine" cu aceasta fotografie. Insa acea urma (talpa) de langa vulcan si oamenii din departare strica putin cadrul. In rest o incadrare buna in care vulcanul are reflexii deosebite si intradevar este inca o minune a lumii bine redata in fotografie. Nota 9.50 (a.k.a 10) din 10.

21.MESERIASU': Sustin parerea lui andy cu privire la locatia de unde sa faci poza. Nota 7 din 10.

22.D-FENS: Esti in afara temei. Nota 4 din 10.

23.romulandu: Din pacate nu vad nimic deosebit. Macar o incadrare mai buna se putea. Nota 6 din 10.

24.Simon: Frumos peisaj. Merge de wallpaper insa nu e destul pentru tema noastra. Nota 7 din 10.

25.APVitza: Pe viitor ceva mai multa atentia la incadrare, unghiul din care fotografiezi si ce elemente apar pe langa cel central. Esti in tema, este o minune a naturii. Nota 9 din 10.

26.valeriu61: Totusi as fi vrut sa iasa ceva mai bine acea cascada in evidenta, dar este frumos ce vad. Nota 8 din 10.

27.hriberiu: Cum s-a mai spus ... DESCALIFICAT.

Eu am incercat sa ma leg cat pot de putin de calitatea pozelor deoarece sunt constient ca nu toata lumea isi permite sau nu investeste intr-un aparat performant. Dar este o diferenta intre a nu avea cu ce si a avea cu ce dar sa nu stii sa te folosesti de el.

Eu sunt placut impresionat de evolutia concursului (deja am o propunere pentru urmatoare tema) si las pe road sau andy sa faca clasamentul.

Va salut si scuze inca o data pentru intarzierea rezultatelor.
              Last edited by Jr Andrei; 24 August 2009, 20:29. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic
              LOGAN CLUB Piatra Neamt

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
                heheee, daca puneam poza asta, cu siguranta castigam concursul
                insist sa va dati cu parerea ce vedeti in poza aceasta
                iar daca vreti, mai pun cateva poze, gen asta
                Bogdane nu castigai concursul stii de ce?! ptr ca incadrarea e execrabila, in schimb da poza e buna ca locatie. Dar fa-ti un topic la portofoliu si aratane fotografiile tale.Desigur suntem interesati

Si asta e valabil ptr toata lumea,faceti-va topic la portofoliu si impartasitine din frumusetile voastre foto.
                Last edited by ROAD EMPIRE; 24 August 2009, 21:19.
                Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Originally posted by alexyno View Post
                  Multumesc de aprecieri...mai este o runda de jurizare, si rezultatele finale...

@Road: Este tarziu...dar sper sa-ti placa ; chiar daca ai fi descalificat-o fiind o panorama :P
                  Wowwwwwwwwww odaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! cu o singura obsv,se vede umbra ta cand faci foto,in rest extraordinara . Felicitari Alex

PS: mi-am permis sa o corectez,sper sa nu te superi
                  Attached Files

Comment

Defapt daca tot is aici am zis sa ii scutesc pe colegi de treaba si sa fac tot eu clasamentul.

Clasament Concurs: Nature's Wonders:

Loc--Nume---------------Note juriu-----Punctaj-----Media

1.-andrushk_mib-----------10/10/10--------30----------10
                    2.-sorinj--------------------9/8/10---------27----------9
                    2.-APVitza------------------9/9/9----------27----------9
                    4.-alexyno------------------9/8/8----------25----------8,33
                    4.-bogdaneleuro-------------9/7/9----------25----------8,33
                    4.-valeriu61-----------------8/9/8----------25----------8,33
                    7.-danielliviu----------------7/9/8----------24----------8
                    7.-TWeetY-----------------7/9/8----------24----------8
                    7.-valeriuciprian------------7/9/8----------24----------8
                    10.-AG 23 YNG-------------8/6/9----------23----------7,66
                    10.-wildserb---------------8/7/8----------23----------7,66
                    10.-Seba------------------7/8/8----------23----------7,66
                    13.-playmo----------------7/7/8----------22----------7,33
                    14.-MESERIASU'------------7/7/7----------21----------7
                    15.-bogdan_1984-----------6/6/8----------20----------6,66
                    16.-darksid3----------------6/6/7----------19----------6,33
                    17.-Simon------------------6/5/7----------18----------6
                    18.-pirvu_alex--------------6/5/6----------17----------5,66
                    19.-mumus-----------------6/4/6----------16----------5,33
                    19.-Loganu-----------------6/5/5----------16----------5,33
                    19.-romulandu--------------6/4/6----------16----------5,33
                    22.-Logan 4 ever-----------4/5/6----------15----------5
                    23.-moses------------------5/5/4----------14----------4,66
                    23.-iashca------------------5/5/4----------14----------4,66
                    23.-D-FENS-----------------5/5/4----------14----------4,66
                    26.-martongrigore-----------5/3/5----------13----------4,33
                    27.-hriberiu-------------------DESCALIFICAT----------------

FELICITARI andrushk_mib dar si celorlalti concurenti ! Sa ne vedem cat mai multi la urmatorul concurs.
                    sigpic
                    LOGAN CLUB Piatra Neamt

Comment

Multumesc pentru critici/laude/note...sa inceapa celalalt concurs
                      Si felicitari andrushk_mib.
                      sigpic

Comment

Multumesc Andrei si nu in ultimul rand multumim concurentiilor si binenteles felicitari si nu va descurajati ci dimpotriva

Comment

Felicitari castigatorului!
                          Numai bine.
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

Originally posted by andy_x3m View Post
                            Dupa cate ai vazut am dat explicatii. Sorin PUTEA mai mult, aici poate am fost un pic incorect, dar stiu ce poate omul.
                            YNG - e ok poza, dar am explicat ce si cum.
                            Puteam mai mult, dar am dorit neaparat sa prezint aceasta poza, capturata la un anumit moment al zilei, cu incadrare aproape perfecta (cel putin din punctul meu de vedere) incadrarea de mai jos nu ar fi reliefat deloc "minunea naturii - ghetarul", plus ca fotografia are o diagonala puternica...
                            sorry dar din explicatii nu reiese ca ai fi avut obiectii ci doar asteptari (imi pare rau ca te-am dezamagit) "18 @Sorinj - Eu sincer asteptam mult mai mult de la tine. E fain ce ai scos, daca vedem la oricine altul poza aia eram impresionat, dar de la tine vroiam mai mult pentru ca stii bine ca se poate! Tema respectata, incadrarea ok, dar... (parca iesea mai ok de jos sau la alta ora, nu e asa?) Nota 8 din 10."
                            Oricum multumesc ca mi-ai dat o nota macar la nivelul lui @Seba (8), dar ceva mai mica decat excelentei poze a lui @danielliviu (9) care prezinta tot un munte...

Felicit si eu castigatorul, daca as fi fost in juriu ii acordam tot 9.50 din cauza urmei de "bashket" care strica tot farmecul.
                            sigpic

207 noir obsidien

Comment

Alex, super panorama.
                              Andruska... bravo tata!
                              Sorine, ai inteles foarte bine. Am fost poate nedrept, dar asa am vazut eu.
                              Next time, poate o voi nimeni mai bine.
                              Hai sa ne gandim la un alt concurs, deci... o tema?
                              sigpic

Comment

Eu propun tema Vederi Nocturne.
                                sigpic
                                LOGAN CLUB Piatra Neamt

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google