CONCURS: Vederi Nocturne - Castigator TopCat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca nu va mai posta pana maine seara alta poza voi fi pe locul 3
    Urc o poza din Grecia (Pireu) cu Samsung-ul A 400...Nikon-ul meu nu le are cu foto noaptea
    Attached Files
    sigpic

Comment

Salut.La ultimul concurs au fost participanti record,acum insa suntem cei mai putini.
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

Imi cer scuze ca nu am pus poza promisa, dar nu mai gasesc cablul usb de la camera foto.
        sigpic
        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Originally posted by AG 23 YNG View Post
          Salut.La ultimul concurs au fost participanti record,acum insa suntem cei mai putini.
          Numai bine.
          pentru ca e destul de dificil sa realizezi o astfel de poza. nu cred ca a scazut interesul...

Ce crezi ca daca nu am net nu intru, na ca am gasit (post by andy_x3m)
          nu ne spui si noua unde ai gasit locul cu semnal?

Trecerea bac spre Smardan. am ales aceasta poza din alte zeci de poze una mai proasta ca cealalta
          timp de expunere 2 secunde
          ISO 125
          Attached Files
          Last edited by bogdan_1984; 12 September 2009, 22:15. Reason: Am uitat sa semnez poza
          sigpic

Comment

Am o poza pe care am redimensionat-o, pierzand astfel originalul. Rezolutia este peste limita minima admisa. Ar fi vreo problema? In regulament se precizeaza ca s-ar putea cere originalul... Si nu sunt foarte sigura daca s-ar putea spune ca e original...
            Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

stai fara grija rebe. pozele mele de la concursurile trecute, depaseau limta cu 72 pixeli peste 3000 si le-am dimensionat la 3000. la fel cum am facut si cu aceasta.
              urca poza ca sa fie concurenta si mai mare
              Last edited by bogdan_1984; 12 September 2009, 22:21.
              sigpic

Comment

ma inscriu si eu in concurs cu poza de mai jos.
                iso 100, timp de expunere 1 secunda, sony p120.
                bafta tuturor participantilor!
                Attached Files
                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

una mica poza.........facuta de andrei...la cererea mea.
                  Attached Files
                  Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

hop si eu ....... scz pentru calitatea pozei dar e fcuta cu telefonul ..... am intrat mai mult pt fairplay Bafta tuturor!!
                    Attached Files
                    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Concursul se incheie astazi 13.09.2009 ora 23:59.
                      Asa ca fuga, postati poze
                      sigpic
                      LOGAN CLUB Piatra Neamt

Comment

Ca sa nu fie nici un fel de discutii, pun alta poza

Nikon D40
                        Expunere 6s
                        Diafragma f/5.3
                        ISO 1600
                        Attached Files
                        Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Originally posted by cristi3775 View Post
                          una mica poza.........facuta de andrei...la cererea mea.
                          Andrei nu participa pentru ca e in juriu, iar poza nu e facuta de tine, deci cum facem? Nu te poti inscrie cu ea in concurs.

Si acest concurs a ajuns la sfarsit. Date fiind probleme ridicate de tema, eu ma declar semi-multumit de participanti si de calitatea lucrarilor prezentate. Tema era destul de vaga, se putea prezenta orice. O sa iau fiecare participant in parte si o sa ii notez lucrarea dupa parerea mea:
                          1. mumus - Dupa cum ai spus si tu, calitatea pozei nu este cea mai buna, dar apreciez dorinta de a face ceva. Tinand cont ca e facuta cu un banal telefon, dar totusi arata ceva si e in tema eu o voi nota cu 8/10.
                          2. AG 23 YNG - incadrarea nu e cea mai fericita, dar e cea mai placuta poza. Are culori bune, puternice si reale. 9.5/10
                          3. valeriuciprian - locatia este superba, ai fi putut face mult mai mult. Timpul este prea lung, imaginea prea deschisa. Daca aveai darele lasate de faruri/stopuri mai evidente era superb. nota mea: 8/10
                          4. bogdan_1984 - ideea e frumoasa, culorile de asemenea. Aici puteai sa incerci o panorama. Detaliul totusi e cam departe, nu prea se vedem exact ce si cum. Punctez reflexiile: 8/10
                          5. TopCat - fotografia urcata de tine arata exact ceea ce ar fi trebuit sa arate imaginea lui bogdan, detaliu. Ai super culor, ai super reflexii, eu as fi folosit o diafragma mai mica (F11) pentru a obtine un efect de stea la lumina. Oricum: 10/10
                          6. cristi3775 - nu stiu ce sa zic, banui ca esti descalificat.
                          7. pirvu_alex - un subiect ce poate fi exploatat. Dupa cum ai zis, calitatea imaginii lasa de dorit. Chiar daca si mumus a prezentat tot o poza facuta cu telefonul, la el nu sunt atatea culori si detalii si arata mai bine. La tine sunt nevoit sa dau doar: 7/10
                          8. ReBe - multa vreme m-am holbat si nu am inteles nimic din poza aia. E ceva atarnat de un acoperis. Nu ai nici detaliu pe acel ceva si nici ansamblu cu tot, deci incadrarea nu e cea mai fericita. Intr-o poza de noapte nu e neaparat necesar sa faci sa para zi, la tine ori faci pe zi ori pe noapte cam tot aia e, mici diferente de umbre. Nu imi place si nu imi zice nimic: 6,5/10.
                          Sper ca nu imi va fi luat in nume de rau, dar eu asta vad. Sper ca pe viitor sa se intrebe, sunt destui care pot raspunde, si sa va iasa poze din cele mai bune!
                          Last edited by andy_x3m; 14 September 2009, 14:59. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic

Comment

Mumus: Incadrarea este ok, lumina deasemenea...Fotografia iti transmite spiritul sarbatorilor de iarna... Din pacate, la calitate, sta cam slab...Nota mea: 7 / 10

AG 43 YNG: Ideea fotografiei este buna, culorile reale, dar incadrarea cam e deficitara...Daca te duceai un pic mai in spate, sa prinzi cladirea cu totul...era mai bine... Nota 9 / 10

ReBe: Nu vreau sa fiu rau...dar ce ai pozat tu acolo? Este fotografia mult prea luminoasa, poate din cauza ISO-ului exagerat...un 200, era suficient, zic eu. Focusul este aproape bine...Seamana cu o poza facuta pe zi, cu balansul de alb stricat....Nota 6 / 10

pirvu_alex: Incadrarea imaginii este foarte buna, culorile ok, doar blur-ul din cauza miscarii si zgomotul imaginii te trag in jos...Poate daca foloseai un trepied, sau cu aparatul pe ceva fix si faceai poza cu o intarziere, iesea mai bine (setai aparatul sa faca poza dupa x secunde)...Nota 7 / 10

cristi3775: Sorry, nu e facuta de tine , dezcalificat

top_cat: O imagine foarte buna. Reflexiile de pe apa ale felinarelor, fac tot farmecul... Cumva este facuta intr-un mic orasel de langa Thesaloniki? Mie asa mi se pare......Nota 9 / 10

valeriuciprian: O diafragma mai inchisa...acelasi timp de expunere, un focus mai bun...astea ar fi fost premisele sa iei 10 / 10; dar...asa ai primit un 8 / 10

bogdan_1984: Daca aveai posibilitatea sa setezi timpul de expunere, oleaca mai lung; focusul oleaca mai bun...era perfect. Pentru reflexiile reusite, iti dau 8 / 10

asa cum s-a scris mai devreme...propun ca, castigatorul, sa faca parte din juriu la urmatorul concurs.
                            Last edited by alexyno; 14 September 2009, 21:10.
                            e-mail: office@stickere.info

Comment

Salut,mumus.Mersi mult pt. laude.
                              Dar sunt 23 YNg.
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

Imi pare rau ca nu am vazut o concurenta mai mare pe aceasta tema, dar poate cu timpul se vor schimba lucrurile.

mumus: Cum ai spus, este o poza acceptabila mai ales daca e facuta cu telefonul, dar nu este destul. Te-ai incadrat in tema si din punctul meu putin mai luminata de era poza ca sa se vada mai bine reflexia renilor pe pavaj era si mai bine. Nota 8 din 10.

AG 23 YNG: Expunerea ai ales-o bine ca sa iasa in evidenta doar luminile catedralei care au iesit reale si bine saturate. Intradevar parca ar fi trebuit sa vedem toata catedrala. Nota 9 din 10.

valeriuciprian: Din prima se observa ca poza este prea deschisa si nu este focalizata bine, sau poate si putin miscata. Insa buna locatie, si frumos surprinsa activitatea de autostrada. Nota 8 din 10.

bogdan_1984:: Cadrul luat cam larg din punctul meu de vedere, insa reflexiile si culorile lor fac toti banii. Insa mi se pare mie sau e putin inclinata si intunecata poza. Nota 8 din 10.

TopCat: Ei da, o poza demna de acest concurs. Reflexiile si culorile pozei sunt excelente.Felicitari. Nota 10 din 10.

cristi3775: Desqualified. Trebuie sa fie poza facuta de tine cu manutele tale. sorry.

pirvu_alex: Culorile sunt bune, la fel si incadrarea. Insa e miscata imaginea si calitatea lasa de dorit. Nota 7 din 10.

ReBe: Intradevar nu prea se intelege nimic din acea poza. Este prea deschisa, nu are un subiect in centrul atentie si parca putin defocalizata. Poate ca ar trebui sa te punctez ca a iesit nemiscata la expunere de 6 secunde. Nota 6 din 10.

Cam asta-i parerea mea in privinta pozelor voastre. Felicitari tuturor pentru efortul depus si pentru ca macar ati INCERCAT ... asta este foarte important.
                                Bafta.
                                sigpic
                                LOGAN CLUB Piatra Neamt

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google