If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
felicitari tuturor participantilor pentru ca si-au pus la lucru imaginatia creativa.
sper ca acest concurs a avut un rol instructiv pentru ei.
spor la fotografiat!
Sau mai postam inca un rand de portrete?
Sau raman amandoi castigatori ca si asa nu sunt oameni in juriu...
Oricare ar fi variantele hai o data cu alt concurs
"8. zbf - stie sa pozeze modelul, incadrarea e ok. Focalizarea super, diafragma mare la fel. Nu prea imi plac culorile de pe fata modelului, dar e ok: 9,5 de la mine (adica 10)" ---adica 10!! nu 9.5 , prin urmare punctaj 28.5
"Toate fetele sa fie SuS pe Porc. SuS pe Porc,
Sa le vad la toate suncile cum Sar, cum Sar..
"8. zbf - stie sa pozeze modelul, incadrarea e ok. Focalizarea super, diafragma mare la fel. Nu prea imi plac culorile de pe fata modelului, dar e ok: 9,5 de la mine (adica 10)" ---adica 10!! nu 9.5 , prin urmare punctaj 28.5
Nota data de andy este 9.5.... Daca el se hotareste si iti da 10, atunci, da, esti cu ReBe, pe acelasi loc...
hai, mai cu spor.
vad ca topicul Concursuri... este inchis. asa ca postez aici. nu anuntam tema concursului viitor? eu as vrea, "Viata in sat-instantanee" ca sa avem timp sa cautam cadrul perfect (ma rog, aproape perfect )
intai ar trebui sa rezolvam treaba cu castigatorul acestui concurs, apoi sa facem altul.
in alta ordine de idei, tema propusa de tine mi se pare foarte buna. deci eu sunt pentru.
Ho usor. Facem si concurs.
Eu am zis 9,5 si am considerat ca se rotunjeste, dar 9,5 am zis, deci avem o egalitate da?
Eu am rugamintea ca TopCat, Alex si cu mine sa facem o analiza strict intre cele 2 poze.
Merci!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment