o seara de vara
Concurs >>> Macro <<< - Castigator Andreea13
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vechea mea tobaAttached Files"Toate fetele sa fie SuS pe Porc. SuS pe Porc,
Sa le vad la toate suncile cum Sar, cum Sar..
Comment
-
Una din "arhiva", nu cea mai reusita, dar timp de altele chiar nu am in momentul de fata.
PS: Andy, ai uitat sa schimbi tema la modificarea regulamentului E inca portret...Attached FilesLast edited by ReBe; 25 October 2009, 14:24.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
intru si eu in "hora"Attached FilesIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
hop si io
poza e facuta pe un lac inghetat. Din pacate e facuta cu un telefon asa ca mai putina calitate.Attached FilesLast edited by andy_x3m; 27 October 2009, 13:55.Logan GPL 1.4
Comment
-
Pic pic
Ok, stiu ca ati mai vazut trandafirul rosu si picatura de ploaie, dar...
Pe bune, era chiar trandafirul rosu din gradina cu trandafiri a castelului cu trandafiri, iar picatura era de la ploaia de cu juma de ora inainte, dupa care a iesit soarele si s-a oglindit in picatura.... nasol, nu?
Facuta cu un defunct Canon , apoi intoarsa si taiata...Attached Files
Comment
-
Pun si eu o poza ca sa stiti ca mai sunt pe aici.
In poza este Aevum (=viata in latina) - copacelul plantat de mine care este la inceput de drum.Attached Filessigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
-
-
Acul in carul cu fan...un gandacel cat un varf de ac.
P.S. Scz pentru postul de aseara,am reusit azi sa fac o redimensionare si sa o urc.Attached Files1 point 6 litre 8 vsigpic
Comment
-
Haideti oameni buni cu close-up-ul.
Macro fotografie, cea mai spectaculoasa si accesibila!sigpic
Comment
-
Touche!
Reformulez: accesibila pentru posesorii de bridge-uri si pentru cei ce au inele de macro.sigpic
Comment
Comment