Originally posted by romulandu
View Post
Poze Interesante Facute Cu Telefonul
Collapse
X
-
Au inceput tunarelile.Attached FilesCaptain of the black pearl
Comment
-
Ca tot e cald si frumos afara am zis sa testez camera de la telefonAttached Files
Comment
-
Eu am un topic întreg cu foto cu mobilul deschis aici.
Câteva dintre ele. Surprinse cu Nokia E71, Galaxy Fit, ZTE Grand X In.Attached Files- 2011-09-19 07.25.09-3.jpg (45.1 KB, 68 views)
- 2011-10-06 10.57.48.jpg (23.2 KB, 64 views)
- 2011-11-10 09.37.28b.jpg (87.5 KB, 73 views)
- 28032011247.jpg (92.3 KB, 72 views)
- IMG_20130217_100546.jpg (181.9 KB, 65 views)
- irnspoldsm.jpg (189.6 KB, 65 views)
- pisu.jpg (175.0 KB, 69 views)
- cal.jpg (122.1 KB, 74 views)
Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Rasnov ,parcarea de sub cetate.Captain of the black pearl
Comment
-
Nexus 5 - apus in NevadaAttached FilesIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Un cârd de lebede din Eforie Sud, surprins zilele trecute. Ultima poză făcută cu mirrorless-ul, pentru comparație cu camera de 8 MP a ZTE Grand X In.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Comment
-
De ce ștergeți postări? Poza anterioară alor mele e făcută, cum spuneam, cu o cameră care suferă MULT la white balance. E vreo problemă că am spus-o? Să știe și posesorul, că rezultatul e anormal, iar pozele denaturate. Dacă s-a "jucat" el însuși la "Hue", să știe că alegerea e cel puțin nefericită.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Comment
-
Ca să trec de mesajul 666: critica în foto este bună, fiindcă duce la deprinderea/perfecționarea măcar a tehnicii foto. La începuturi și eu "filtram" pozele de le lua bâțul. Acum filtrez subiectele. Dacă tot arăt și celorlalți ceva, măcar să fie ceva demn de a fi arătat.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Comment
Comment