intru si eu in concurs cu bradutzu care l`a adus si anul asta pe Mos Craciun in casa mea
Concurs Brad De Craciun
Collapse
X
-
-
-
si una de la mine pe ultima suta de metrii
Sarbatorii fericiteAttached Files
Comment
-
La 100 de m dupa
Daca nu se ia in considerare, asta e...Attached FilesŢăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
salutare! cu intirziere apar si eu cu bradutul meu , sper sa va placaAttached Files
Comment
-
Gata gata!
Am lalait-o de data asta de numa'.
O sa imi pun parerile personale:
1.ROAD EMPIRE - un pom frumos intr-o locatie destul de bine aleasa. Nu imi place incadrarea - e pus pe centru, in stanga ai lasat aiurea spatiu si in dreapta ai taiat din capriorii aia: 8/10
2. valeriu61 - ai pus o portiune de pom taiat in toate partile si bonus ne-ai incantat privirile cu o... priza/prelungitor. Incearca sa pozezi tot copacul - 5/10
3. mumus - intotdeauna o poza de noapte arata ceva frumos. Imi place ca ai redat atmosfera de Craciun, nu imi place ca ai incadrat fix in mijlocul pozei pomul. Oricum e bine:9/10
4. Jr Andrei - O super poza. Eu as fi folosit un alt DoF. 10/10
5.kenjiro_sanga - Vai cat imi place. E WB cam prost, e cam mica, dar are un aer... are ceva aparte. Parca te pune sa te uiti sub brad dupa un cadou: 10/10
6. lau - sa-ti traiasca prichindelul. Faina poza, e si un pic de brad in spate. 7/10
7. `dada - e o poza placuta, dar daca nu era asa de subexpusa era si mai ok. partea de jos e invizibila:8/10
8. cosmin_ruz - rectific ce am zis la Mumus - o poza de noapte zicea aproape intotdeauna ceva. Ce ai facut tu e un exemplu de asa NU. Nu e ok incadrata si e miscata: 6/10
9. martongrigore - o imagine de amintire. 7/10
10. dorinik - foarte fain. Trebuia sa folosesti o diafragma mai mare si sa ai un pic de blur: 9/10
11. valeriuciprian - la fel si la tine. O poza de familie, de amintire: 7/10
12. ReBe si bila de craciun, pardon bila cu stea-n frunte. Lasand gluma, e o poza ok. Nu prea aduce a Craciun si WB nu e tocmai ok...:8/10
13.bulan - Copac cu priza - asa as numi compozitia ta. Nu e ok nici incadrarea e si cam miscata si mai ai si un glow sus in stanga. Bonus o bucata de scaun: 6/10
Cam asta e ideea mea. Imi cer scuze ca nu am scris mai devreme.
LA MULTI ANI! si lumina faina.sigpic
Comment
Comment