Va rog sa scrieti doleante dvs legate de binecunoscutul program. Sunt cativa aici, pe forum, care au idee cu ce se mananca!
PHOTOSHOP - How To -
Collapse
X
-
Topic asta e de HOW TO, adica cand te uiti ca necuvantatoarea in ecran si nu stii ce sa mai faci, intrebi aici!sigpic
-
Sunt Tudore, dar lenea e si mai mare. Asa, cand se loveste careva, intreaba. Bine, vad ca toti sunt profesori!sigpic
Comment
-
hai sa incep eu cu intrebarile...cum sa fac grila clean ? fara sigla .. mie nu-mi iese deloc..copii o bucata din stanga sau dreapta siglei si incerc sa retusez sa nu se vada diferenta..dar nu-mi iese de nicio culoare.." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
nu imi iese calumea si nu imi iese tot timpul...tot ramane acea diferenta .. dau cu smudge tool sau cu path tool dar tot nu prea iese mai ales cand bate soarele pe grila" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Layer nou, warp, transform cam asa fac eu. Clona, mai putin si numai in selectiesigpic
Comment
Comment