Originally posted by CataFOF
View Post
4 Tuning Days.....
Collapse
X
-
Zyku e printre primii care au infiintat Logan CLub in Ploiesti .. dar atunci nu mergea treaba cum trebuie si s-a mutat la un alt club .. cu toate ca nu poarta stickere LC a participat la majoritatea intalnirilor noastre de anul asta .. si din partea mea are numai respect !!
Ca om e un baiat super de gasca si fara fite aiurea .. iar despre masina lui : e cea mai frumoasa care participa la intalnirile Logan Club Ploiesti .. or fi unele mai frumoase .. a mea de exemplu .. dar a lui e facuta cu bun gust ..
P.S. : Eu i-am dat vreo 4 voturi la patru tuning
Comment
-
fara suparare, dar ce ati vazut voi la loganul acela alb??Last edited by geo_ultras; 12 April 2010, 21:01.
Comment
-
@Cata nu cred ca am facut eu caterinca de vreun post de-al tau .. nu caut sa ma cert cu nimeni .. dar baiatul e amic de-al meu si trebuie sa ii ia si cineva apararea daca toti il ataca .. sincer nu stiu ce ai cu el ..
@Geo .. sunt curios ce ai facut tu la masina daca tot arunci cu pietre in altii ..
Comment
-
Daca e de dat cu parerea,o arunc si eu . Loganul alb e frumos,e ingrijit,e inchegat,e"nice"dar proprietarul a reactionat cam ca in reclama cu albea, parca(NICEEE!!!).Mie chiar mi-a placut,nu e stock,dar nu rupe gura targului ca cel al lui GGD sau loganul alb de la satu mare(cred ca era de la satu mare).
Nici loganul lu joker nu a fost ridicat in slavi, dar s-a apreciat munca depusa(ca si la zycu) si unicitatea ideii.Last edited by gxg; 15 April 2010, 19:30.MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View Post@Cata nu cred ca am facut eu caterinca de vreun post de-al tau .. nu caut sa ma cert cu nimeni .. dar baiatul e amic de-al meu si trebuie sa ii ia si cineva apararea daca toti il ataca .. sincer nu stiu ce ai cu el ..
@Geo .. sunt curios ce ai facut tu la masina daca tot arunci cu pietre in altii ..
eu te cred ca e amic de`al tau , dar nu il ataca nimeni.
Eu i`am explicat si lui ca nu am nimici cu el...doar mi`am spus parerea despre masina , stie el mai bine , ca am postat mai sus , nu mai repet acuma.
Comment
Comment