Lacul Limpezis din Comuna Aliman Jud. Constanta. Mult succes tuturor!
Concurs FOTO Cu Premii = Tema : NATURA =
Collapse
X
-
Intru si eu in concurs: peisaj montan.
Urez mult succes tuturor participantilor si cel mai bun sa castige.
Numai bineAttached FilesUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Canon 450D, 18-55 EFS-IS, Photosop CS5, 2 filtre gradual grey suprapuse, 40 cadre lipite. In afara de 5% saturatie si ajustarea contrastului & sharpness-ului, nu s-au operat alte modificari
Locatie: Săcărâmb, mt. Metaliferi, jud. Hunedoara, de pe una din stâncile care veghează peste așezare.Attached Filessigpic
Comment
-
@mahay: Se poate participa si cu imagini tip panorama. In acest caz, ca sa dovediti ca sunteti creatorul imaginii se vor putea cere imagininile constituente. In cazul in care este o imagine panoramica, creata cu un telefon sau aparat foto, informatiile sunt inscrise in EXIF.
@seby NT: Se poate participa si cu poza la calitate buna, sub 6 Mpix, dar, daca imaginea este castigatoarea locului 1, atunci, printul la acea dimensiune nu va avea o rezolutie foarte buna...e-mail: office@stickere.info
Comment
-
-
-
Intru si eu in concurs cu o poza facuta de mine cu telefonul mobil...va las pe voi sa apreciati daca poate fi incadrata la tema aleasa
eu zic ca merge inscrisa deoarece pe langa faptul ca toata incadrarea se afla in natura se vede si efectele naturii asupra elementelor ce compun poza...daca nu este admisa rog organizatorii sa ma anunte cu un PM pentru a inscrie o alta poza. merciAttached Files
Comment
-
Ma bag si eu cu un apus peste un camp populat cu eolieneAttached Filessigpic
Comment
-
Mai evidentiez inca o data tema...NATURA. Imaginile pot fi orice din Natura...Fenomen, peisaj, animal in natura, flori in cadrul lor natural etc.
Tema NU include efectele naturii... coroziune, catastrofe, cladiri distruse de inundatii....etc.
Fiecare user are voie sa introduca o singura poza in concurs, aceea fiind singura admisa. La sfarsitul perioadei de postare, voi posta un poll cu fiecare user, la care se va vota. Totodata, nu vor fi introduse in vot, imaginile care nu se incadreaza in tematica concursului.
Eu, organizatorul, nu voi participa cu nici o imagine.
Pe parcusul postarii pozelor, va rog sa va abtineti de la orice comentariu legat de imaginile postate de ceilalti participanti...Last edited by alexyno; 18 October 2011, 00:36.e-mail: office@stickere.info
Comment
Comment