If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mie mi-o downloadeaza si are fix aceiasi dimensiune ca cea de pe site. Poza oricum nu este foarte sharp de la mama ei. Este prelucrata pe partea de shadows si saturatie fara nici un fel de sharp.
E mai sharp )))
Dimensiunea nu o modifica, doar ca fizic apare mai mica pe ecran (cum ti-am aratat) dupa ce o descarc.
Oricum sa trecem peste, nu e un impediment.
Ceva gandaci, albinute, close up-uri d-astea n-ai facute cu fixu? )
Poate il dumirim pe doctoru ca un fix fie el din gama low cost e mai sharp decat obiectivu de kit, mult mai sharp.
Eu stiu ca este mai sharp si este suficient. Fratele meu are 50/1.4 ( si 18-135) pe 60D...la f5.6 este uluitor as spune.
Macro nu prea fac pentru ca la 3200 am backfocus cativa mm si nu pot sa ii corectez decat in service. Inca nu mi-am dat seama daca este din obiectiv sau camera.
Oricum pentru macro 18-135 s-ar putea sa fie mai bun pentru ca ai focala mai mult decat dubla...doar ca nu e luminos.
Front/back focus eu stiu ca ai indiferent de iso folosit si este din obiectiv (cu 18-100 banuiesc ca nu ai, sau?), trebe recalibrat in service (mers cu aparat cu tot)
Astea sunt facute in fuga acum 2 saptamani prin satul Saschiz si Sovata.
Intr-o saptamana voi ajunge din nou prin zona si voi aloca cel putin jumatate din zi pentru fotografierea a tot ce gasesc prin Viscri si Saschiz.
Las masina la intrare si le iau la pas.
Doar pentru fotografia asta am muncit vreo 30 minute ( blenda, blitz extern + umbrela pe stativ, setari, pozitie, expresia fetei si a ochilor ).
Procesarea a durat aproximativ 45 min.
Pantru cine imi urmareste cu interes threadul :
Weekendul viitor sper sa ajung in Bucegi pentru o sesiune foto inedita pe care mi-o doresc de mult (proiect personal)
In septembrie o sa fac un tur foto al bisericilor fortificate din Sibiu-Brasov...poate si Hunedoara daca ramane timp.
In octombriem, in functie de finante sper sa ma incscriu la un workshop cu Mihai Moiceanu in zona Bran-Moeciu-Pestera pe tema culori, peisaje, toamna. Oricum ar fi tot voi ajunge in zona sa fotografiez ce mi-am propus.
Unde este facuta poza 2 din seria de poze de mai sus? Ce cladire era? Nu inteleg ce era acolo cu cei 2 "stalpisori" in capat cu "conurile" alea (seamana cu glanda pineala)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment