Fotografii Alessandro

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din seria Pe camp
    Attached Files

Comment

• Da, frumos, ai si ceva cu oameni pe la camp?

Comment

• Din pacate nu erau.

Mai astept o saptamana doua sa iasa oamenii la cules de recolte si o sa bat campurile si satele in lung si-n lat.

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Comment

• Alex, ai facut ceva cursuri foto, sau totul este "din tine"?
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• din ce stiu nu a facut cursuri insa asa e cand iti place, cauti sa fie cat mai bine, rasfoiesti din ce in ce mai multe cauti si te documentezi, oricum este peste nivelul de amator, asta e clar
            bravo Alex, succes in continuare cu ce ti-ai propus
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
              Din seria Pe camp
              Frumos. Frumos.
              Logan GPL 1.4

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                Alex, ai facut ceva cursuri foto, sau totul este "din tine"?
                Am facut doar ca sa imi iau o diploma cu care imi fac PFA, sa pot da factura/chitanta pentru nunti si botezuri.

@ 827sam & stolniceanulucian...multumesc
                Last edited by alessandro; 11 July 2013, 13:21.

Comment

• Gradina Botanica
                  Attached Files

Comment

• poza 4 mi se pare cam arsa si in plus se vede naspa din cauza soarelui :|
                    Nu ai parasolar?

Comment

• Pai cam asta am vrut sa fac...defapt am dorit sa obtin un flare (dar nu a fost sa fie) si efectul soft care se vede.

Comment

• Nu voi a fi rautacios, dar la cursuri nu ai prea fost atent. Faci greseli de incadrare flagrante in mod constant.
                        Flare in conditiile in care ai facut poza, la prima vedere cel putin, n-ai cum.

Totusi, ar trebui sa fie un examen destul de serios pentru intrarea in breasla pozarilor de N.B.C.

Lauda de sine nu miroase a bine, dar sunt cel putin 2 nunti unde o buna parte din pozele facute de mine (gratis & drept hobby) au sfarsit in albumul de nunta.

Fa-ti prieteni fotografi printre studentii la arte. Ai sa inveti mult mai multe de la ei. Totul este sa-i si asculti

PS > daca ti-am poluat topicul cu propriile-mi fotografii, te rog sa ma ierti, dar ma simteam dator sa pun un punct pe ''i''.
                        Last edited by vitriol; 15 July 2013, 17:20.
                        sigpic

Comment

• 1. pozele le-au placut foarte mult mirilor si tuturor prietenilor mei. ( in rest nimic nu mai conteaza )

2. mie nu imi place stilul tau de poze de nunta...prea mult flash si in spate ai umbre prea puternice...profunzime prea mare...si pot continua. Este parerea mea

3. pana acum esti primul si singurul care spui ca nu iti plac...pemtru ca ai un stil diferit
                          Last edited by alessandro; 15 July 2013, 17:11.

Comment

• Sunt sigurul care iti face o ''recenzie''.

Prea mult flash, recte luceste pielea, prea multe lucruri shiny, etc, samd. Eu nu vaz nici unde.

Fii liber in a ruga moderatorii sa stearga ce-am scris in ultimele 2 posturi.

Conteaza sa nu ai flash, nu sa prinzi momentul si sa iasa fotografia. Sa nu ai flash, golden rule !
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Eu dau cu flash doar in sus daca am tavan sau putin aplecat in fata daca e doar cerul deasupra.
                              Absolut niciodata dar niciodata nu dau cu flash-ul la 90 grade.

Prefer sa bubui iso(12.800-25.600), sa dau cu flash de completare si sa reduc zgomotul in procesare decat sa am negru fara detalii in spate si fetele inundare de lumina dura...mi se pare total inestetic. ( din nou parerea mea )

Nu as dori sa se stearga comentariile doar ca nu mi se pare normal sa se puna alte poze decat ale mele.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google