Din seria Pe camp
Fotografii Alessandro
Collapse
X
-
din ce stiu nu a facut cursuri insa asa e cand iti place, cauti sa fie cat mai bine, rasfoiesti din ce in ce mai multe cauti si te documentezi, oricum este peste nivelul de amator, asta e clar
bravo Alex, succes in continuare cu ce ti-ai propusDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by Niki View PostAlex, ai facut ceva cursuri foto, sau totul este "din tine"?
@ 827sam & stolniceanulucian...multumescLast edited by alessandro; 11 July 2013, 13:21.
Comment
-
Octavian...dupa cum ti-am promis.
Echipament folosit : D600 + 50 f/1.8 + Nissin Di622Mk2Attached Files- DSC_1028.jpg (82.4 KB, 78 views)
- DSC_1038.jpg (84.9 KB, 74 views)
- DSC_1083.jpg (92.4 KB, 70 views)
- DSC_1180.jpg (81.9 KB, 79 views)
- DSC_1187.jpg (69.7 KB, 75 views)
- DSC_1197.jpg (44.7 KB, 69 views)
- DSC_1206.jpg (51.3 KB, 49 views)
- DSC_1213.jpg (37.2 KB, 50 views)
- DSC_1288.jpg (54.8 KB, 56 views)
- DSC_1338.jpg (74.2 KB, 57 views)
- DSC_1518.jpg (54.2 KB, 53 views)
Comment
-
Nu voi a fi rautacios, dar la cursuri nu ai prea fost atent. Faci greseli de incadrare flagrante in mod constant.
Flare in conditiile in care ai facut poza, la prima vedere cel putin, n-ai cum.
Totusi, ar trebui sa fie un examen destul de serios pentru intrarea in breasla pozarilor de N.B.C.
Lauda de sine nu miroase a bine, dar sunt cel putin 2 nunti unde o buna parte din pozele facute de mine (gratis & drept hobby) au sfarsit in albumul de nunta.
Fa-ti prieteni fotografi printre studentii la arte. Ai sa inveti mult mai multe de la ei. Totul este sa-i si asculti
PS > daca ti-am poluat topicul cu propriile-mi fotografii, te rog sa ma ierti, dar ma simteam dator sa pun un punct pe ''i''.Last edited by vitriol; 15 July 2013, 17:20.sigpic
Comment
-
1. pozele le-au placut foarte mult mirilor si tuturor prietenilor mei. ( in rest nimic nu mai conteaza )
2. mie nu imi place stilul tau de poze de nunta...prea mult flash si in spate ai umbre prea puternice...profunzime prea mare...si pot continua. Este parerea mea
3. pana acum esti primul si singurul care spui ca nu iti plac...pemtru ca ai un stil diferitLast edited by alessandro; 15 July 2013, 17:11.
Comment
-
Sunt sigurul care iti face o ''recenzie''.
Prea mult flash, recte luceste pielea, prea multe lucruri shiny, etc, samd. Eu nu vaz nici unde.
Fii liber in a ruga moderatorii sa stearga ce-am scris in ultimele 2 posturi.
Conteaza sa nu ai flash, nu sa prinzi momentul si sa iasa fotografia. Sa nu ai flash, golden rule !Attached Filessigpic
Comment
-
Eu dau cu flash doar in sus daca am tavan sau putin aplecat in fata daca e doar cerul deasupra.
Absolut niciodata dar niciodata nu dau cu flash-ul la 90 grade.
Prefer sa bubui iso(12.800-25.600), sa dau cu flash de completare si sa reduc zgomotul in procesare decat sa am negru fara detalii in spate si fetele inundare de lumina dura...mi se pare total inestetic. ( din nou parerea mea )
Nu as dori sa se stearga comentariile doar ca nu mi se pare normal sa se puna alte poze decat ale mele.
Comment
Comment