Eu am avut probleme cu zgomotul pe zi, intr-un parc din Bucuresti (care, intr-adevar, este plin de copaci si umbra-intunerci mai tot timpul). Dar sa nu pot sa fac o poza din mana fara zgomot?
Foto Octavian
Collapse
X
-
Mama vreau si eu un kart...!Attached Files
Comment
-
Doctore am luat Canon-ul 55-250 mm.
Maine din pacate n-am timp de joaca prea multa, dar am facut ceva probe in camera la bec, sunt foarte incantat, si la focala max a iesit ok.
Prima la 100 mm(f5), a doua la 200 mm(f5.6) , a treia la 250 mm(f8), iso 3200 (prelucrare zero la toate, nici contrast, nici lumina, nimic).
Comment
-
Dupa ploaie
Comment
-
Cu tele-ul.
Sa stii (la pretentiile mele) ca sunt foarte multumit la capitolul calitate in bugetu asta.
Canon USM III 75-300 e petarda pe langa asta, fara sa exagerez. Ma bucur ca nu l-am luat atunci cand am avut ocazia (te-am intrebat si pe tine) si am mai asteptat putin.
M-au speriat unele review-uri (de 55-250) ca focalizeaza aiurea pe lumina slaba, ca e praf la capat de focala, ca e lent, ca e soft...pana nu il evaluezi tu, nu poti sa-ti faci o parere doar din parerile altora
Luna trasa asa din mana la 250 mm si Puiu Codreanu tras la 225 mm (pe comp arata mai clar) .Attached Files
Comment
-
Octavian pe ebay gasesti super-tele uri mai vechi fara AF ce-i drept dar ca si calitate optica nu se compara cu obiectivele de kit.
Cand zic supertele ma refer la peste 400mm si le gasesti si la cateva zeci de lire.
Doar un exemplu la repezeala : http://www.ebay.com/itm/Vintage-VIVI...item27da855959
Daca vrei calitate urmareste modele vechi care au beneficiat de tehnologia CaF2
Comment
-
Doua reprocesate.Attached Files
Comment
-
Last edited by Octavian; 24 November 2013, 11:01.
Comment
-
Tradafir cu gandaci si unu trecut de prima tinerete
Comment
-
Comment