Foto Octavian

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi se pare foarte ok !

Comment

• Pt altii e un gunoi, asta-i treaba ))

La sanius (Arieseni)

PS: nu mai discutam de claritate aici ca n-are rost, fura mult upload-ul.
      Attached Files

Comment

• Te lasau sa cobori sus daca nu aveai schiuri ?
        De sus de pe varful ala se vede foarte frumos apusul.

Comment

• In prima zi ne-au lasat sa coboram (dar n-am facut-o ca batea un vant...) , a doua zi nu mai lasa sa cobori.

Oricum nu-mi place sa fiu suspendat la 7-8 metri de sol...noroc cu rachia (si wiski si bere si vin etc) ca am prins curaj

Comment

• E cropuita, nu e asa mare punctul, dar se observa si ma calca pe nervi.
            Asa apare pe toate cadrele unde intra in contrast.
            Nu e pe oglinda ca in vizor nu se vede nimic.
            Attached Files

Comment

• Poti folosi asa ceva. Grija mare cand schimbi obiectivele, sa nu aproprii de haine, sa tii camera cu obiectivul in jos, etc.

sigpic

Comment

• De pe la Sibiu
                Attached Files

Comment

• Flocirele pe cand ?
                  sigpic

Comment

• Popa vine in viteza sa-mi ia camera!
                    Nu, doar se pregatea de plecare
                    Attached Files

Comment

• Stai liniştit că are surse mult mai bune de suplimentare a veniturilor!
                      Legat de poza postată, mi se pare mie sau este cam supraexpusă?

Comment

• O idee
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Ampt View Post
                          Stai liniştit că are surse mult mai bune de suplimentare a veniturilor!
                          Legat de poza postată, mi se pare mie sau este cam supraexpusă?
                          Da, pe unele locuri supraexpusa, si monitoru meau de acasa o sa-i dau foc (sau il dau la cineva care stie sa-l calibreze).

Am fost la un botez, plang dupa un 2.8

Comment

• Un 50 cu 1,8 e mult mai ok pt evenimente de genul.

Curand la evenimente voi trage doar cu fixe...de Canon pe 5D si 6D. Da fac o mica rocada

Sent from my GT-I9105P using Forum Runner

Comment

• Iti da emotii, cel putin asta de la Canon 50 1.8...la f2.2 sau 2.8 da rateuri, focalizeaza unde vrea el, am patit-o tot in biserica si nu mai vreau surprize.
                              Plus ca tot cu iso 1600-3200 mergi ca sa compensezi lipsa stabilizatorului, pt mine e priceless la o expunere de 1/30...1/40 sa fie si stabilizator. Fara, oricat te stii tot mai dai rateuri, sau urci la iso 1600-3200 sa ai un 1/60-1/80 si tot zgomotoase ies, si riscu sa nu focalizeze corect ramane.
                              E nasol sa nu focalizeze corect atunci cand ii taie ciufu, e meganasol.

Treaba asta cu focalizarea e cat se poate de reala, nu numai eu am patit-o, din pacate se manifesta cu predilectie pe body-ul 1100d.

PS: asta nu e mica rocada ) sa inteleg ca dai toate sculele Nikon si treci pe Canon?

Comment

• Cauta sa pui punctul de focus pe zone co contrast. O linie o dunga un punct...sa fie ceva acolo...sa vada o textura.

Eu am patit asta cu Tamronul 24-70...obiectiv de 35 mil.
                                L am vandut si mi am luat de la Nikon 24-70 ul.
                                E ok cu asta dar la 2,8 tot trebuie sa am grija.
                                La full frame uri e mai dificil cu profuzimea.

Nu vand Nikon urile. Voi lucra pe Canon cel putin sezonul asta.

Sent from my GT-I9105P using Forum Runner

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google