Fotografiile Mele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fotografiile Mele

Va salut. Nu ma asteptam sa ajung sa fac si eu un thread aici, recunosc. Nu ma omor cu fotografiatul, dar de cand am pus mana pe acest aparat, CANON SX50HS, poze poze poze. Caut, citesc, ma documentez, e clar...am luat-o razna.
    Am reusit sa fac cateva fotografii. As aprecia daca ati lasa un mic comentariu, un sfat, o critica, legat de acestea.
    Multumesc.
    Attached Files
    Last edited by Pacco; 22 July 2013, 19:13.
    sigpic

N-ai luat-o razna, te-a cuprins microbu, iti place. Asta e un lucru foarte bun.

Imi place foto 1, 2, 3, 10 (ceasu).

La critica nu prea ma bag pt ca nu sunt cel mai in masura, dar daca tot folosesti photoshop cred ca mai poti lucra un pic la prelucrare (lumina, contrast, claritate, la poza cu ceasu ai putea sa scoti cablu ala, o strica) .

Nu stiu ce ai vrut sa faci cu poza 8 si poza 9, cea din urma un conglomerat de stalpi, verdeata, cladiri, semne de circulatie, nu inteleg nimic.

La porumbel, lasa-l numai pe cel vizat, restu de pene/cozi/aripi scoate-i din cadru.

Doar niste observatii de cum le vad eu. Hai da-i inainte ca nu e rau

Comment

In mare parte am inteles la ce te referi. Sa ma concentrez mult mai mult pe subiect, si lucrurile in plus sa le scot cumva din cadru. De editat, pozele nu sunt prea editate in photoshop. Aparatul in sine are functii de corectura contrast, luminozitate, umbra etc, si m-am jucat cu acestea.

PS: poza cu Palatul Parlamentului este facuta de la intersectie de la Piata Unirii si mi-a fost lene sa mai bat drumul pana acolo ca sa fac poza. I-am facut de la km 16 .
      O sa revin si cu alte poze, sper mai bune.
      sigpic

Comment

La asa zoom optic...:/ este echivalent a 1200mm daca nu ma insel.
        Cu camera ta este usor sa surprinzi momente interesante pe strada pentru ca fotografiezi de la distanta mare.
        Fotografia de strada este mai de efect decat orice floare, peisaj sau soarec.

Succesin continuare.

Comment

Multumesc. Pai pe viitor cam asta incerc sa fac: sa surprind momente interesante pe strada, poze cu zoom destul de mare, deoarece pur si simplu se vede altfel, are alt efect. Am o poza interesant din Parcul Carol, si ai senzatia ca e facuta din aer poza din cauza zoom-ului.
          sigpic

Comment

Originally posted by Pacco View Post
            ..............................

PS: poza cu Palatul Parlamentului este facuta de la intersectie de la Piata Unirii si mi-a fost lene sa mai bat drumul pana acolo ca sa fac poza. I-am facut de la km 16 .
            ............................
            Aaa, acum inteleg, le iau ca pe un zoom test )

E bun cum zice Alex, eu am avut un Nikon 9100s dar la zoom pica rau testul, din lipsa de grip la zoom spre max multe poze erau aproape inutilizabile, trebuia sa-l pun pe un trepied (si stabilizatorul era slab rau).

Comment

Originally posted by alessandro View Post
              La asa zoom optic...:/ este echivalent a 1200mm daca nu ma insel.
              Am la lucru o camera care are zoom optic de 22x sau 27x, iar pe lentinle scrie 3,8-88 mm

Comment

Conteaza foarte mult si marimea senzorului (factorul de crop ). Cu cat este mai mic senzorul...cu atat focala echivalenta va fi mai mare.
                Pune pe un Nikon 1 un 600mm cu adaptor si convertor 2x sa vezi ce 3500mm obtii...nu pti sa faci pze la luna ca nu incape in cadru

Zoom ul lui sx50 este echivalent a 1200 mm...asa reiese din spusele lor.

Putem face thread seprat sa vorbim despre chestiuni dastea...facem ?

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner
                Last edited by alessandro; 24 July 2013, 12:58.

Comment

Bagati aici: http://www.loganclub.ro/forum/photo-t13115.html
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Nu stiu ce ai facut intre timp, dar vad mari progrese fata de primele poze.

Imi plac, nu comentez la fiecare ca nu sunt in masura, dar e clar ca-ti place/ai progresat.
                    Frumos, bravo!

Sa vina altii cu critica, eu nu pot decat sa te felicit.

Comment

Multumesc frumos pentru aprecieri .
                      Mai am niste poze pe care inca nu le-am scos, si din punctul meu de vedere, acelea sunt cele mai tari de pana acum. O sa incerc sa le urc in seara asta.
                      Cum spuneai mai sus: m-a prins microbu' rau de tot.
                      Nu ma asteptam sa ma pasioneze fotografiatul sincer.
                      Acum vreau sa strang ceva banuti pentru un trepied mai bunicel, si vreo 2 filtre macar.
                      sigpic

Comment

Banuiesc ca filtre de polarizare, restul (UV) sunt in plus sa zic asa, mai mult de protectie, fac flare la greu.

Mi-a atras atentia Mke si am studiat mai atent si din pacate are dreptate.

Nu mi-am luat trepied nici acum (obligatoriu in dotare) am primit unul dar un picior e defect, nu mai strange catarama si e mai greu de reparat )

Comment

Da, filtre de polarizare, sa elimine reflexia nedorita, sa pot fotografia si ce e in apa, etc. Cele UV...mai bine nu spun nimic.
                          Si as vrea un d-asta (pentru inceput) http://www.f64.ro/products/descripti...ala/index.html
                          sigpic

Comment

ma eu vad bine lamborghini aventador cu nr de Bucuresti?

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google